Tapahtumat

Yhdistyksen kaikki tapaamiset ja tapahtumat ovat avoimia kaikille ykköstyypin diabeetikoille, jäsenyys ei siis ole vaatimuksena.

touko
12
la
2018
12.5.2018
Toukokuun dinner ja Neliapila-esittely (Helsinki)
Ravintola White Lady
touko 12 @ 18:00
Toukokuun dinner ja Neliapila-esittely (Helsinki) @ Ravintola White Lady | Helsinki | Suomi

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen vertaistuki-illallisen Helsingissä lauantaina 12.5.2018 klo 18 alkaen.

Ravintolaksi on valittu White Lady (Mannerheimintie 93, Helsinki), josta meille on varattu kabinettitilat nimellä Ilkka Koski / Ykköstyypit ry.

Dinnerin alkuun meille esittelee palveluitaan diabeetikoiden hoitoon erikoistunut Lääkärikeskus Neliapila. Lisää Neliapilasta osoitteessa https://www.neliapila.eu/

Luvassa tämän lisäksi vapaata seurustelua ja tutustumista muihin ykköstyypin diabeetikoihin :). Kyseessä on tuttuun tapaan omakustannetapahtuma, jokainen maksaa siis omat ruokansa/juomansa. Ja kyllä, voit osallistua vaikket olisi jäsen 😊.

Tervetuloa! 🙂

touko
15
ti
2018
15.5.2018
Toukokuun tapaaminen (Pori)
Porin seudun diabeetikot ry
touko 15 @ 17:45
Toukokuun tapaaminen (Pori) @ Porin seudun diabeetikot ry | Pori | Suomi

Porin Seudun Diabeetikot ry järjestää yhteistyössä Ykköstyypit ry:n kanssa työikäisten ykköstyyppien tapaamisen tiistaina 15.5. klo 17.50.

Tapaaminen on avoin kaikille ykköstyypin diabeetikoille, ja se järjestetään Porin Seudun Diabeetikot ry:n tiloissa osoitteessa Valtakatu 5 D 45, 28100 Pori.

Tervetuloa! 🙂

15.5.2018
Toukokuun dinner (Savonlinna)
Lippakioski
touko 15 @ 18:00
Toukokuun dinner (Savonlinna) @ Lippakioski | Savonlinna | Suomi

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen vertaistuki-illallisen Savonlinnassa tiistaina 15.5.2018 klo 18 alkaen.

Ravintolaksi on valittu Subway (Olavinkatu 44, Savonlinna).

HUOM HUOM! Tapaamispaikka vaihdettu, ajankohta pysyy samana. Uusi tapaamispaikka on Lippakioski (Satamapuistonkatu 6, Savonlinna).

Luvassa vapaata tutustumista muihin ykköstyypin diabeetikoihin :), ja kyseessä on tuttuun tapaan omakustannetapahtuma, jokainen maksaa siis omat ruokansa/juomansa.

Tervetuloa! 😊

touko
19
la
2018
19.5.2018
Toukokuun dinner ja Dexcom-esittely (Jyväskylä)
Sokos Hotel Paviljonki & Trattoria Aukio
touko 19 @ 18:00
Toukokuun dinner ja Dexcom-esittely (Jyväskylä) @ Sokos Hotel Paviljonki & Trattoria Aukio | Jyväskylä | Suomi

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen vertaistuki-illallisen Jyväskylässä lauantaina 19.5.2018 klo 18 alkaen.

Samassa yhteydessä meille esitellään Dexcomin glukoosisensorointijärjestelmiä NordicInfu Caren ja Juha Kuutin toimesta.

Huomaa vaihtunut sijainti!

Tapaaminen alkaa klo 18 Sokos Hotel Paviljongista (Lutakonaukio 10, Jyväskylä — vastaanotolta on opastus paikan päälle), josta Dexcom-esittelyn jälkeen jatkamme ravintola Trattoria Aukioon samassa talossa.

Luvassa siis vapaata tutustumista muihin ykköstyypin diabeetikoihin :), ja kyseessä on tuttuun tapaan omakustannetapahtuma, jokainen maksaa siis omat ruokansa/juomansa.

Ravintolan menuun pääsee tutustumaan osoitteessa https://www.raflaamo.fi/fi/jyvaskyla/trattoria-aukio-jyvaskyla/menu?menuId=107518.

Tervetuloa! 😊

touko
26
la
2018
26.5.2018
Toukokuun dinner (Vantaa)
Ravintola Oklahoma
touko 26 @ 18:00
Toukokuun dinner (Vantaa) @ Ravintola Oklahoma | Vantaa | Suomi

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen vertaistuki-illallisen Vantaalla lauantaina 26.5.2018 klo 18 alkaen.

Ravintolaksi on valittu Ravintola Oklahoma (Tikkuraitti 15, Vantaa), josta pöytävaraus löytyy nimellä Ykköstyypit ry / Ilkka Koski.

Luvassa tuttuun tapaan vapaata tutustumista muihin ykköstyypin diabeetikoihin. Tapaaminen on omakustanteinen (eli jokainen maksaa omat ruokansa/juomansa), ja avoin kaikille ykköstyypin diabeetikoille. Tervetuloa! 🙂

Ravintolan menuun pääsee tutustumaan osoitteessa https://www.oklahoma.fi/.

Tervetuloa! 😊

touko
27
su
2018
27.5.2018
Toukokuun syöminki (Kotka)
Tai Hing Asian Cuisine
touko 27 @ 14:00
Toukokuun syöminki (Kotka) @ Tai Hing Asian Cuisine | Kotka | Suomi

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen vertaistukisyömingin Kotkassa sunnuntaina 27.5.2018 klo 14 alkaen.

Ravintolaksi on valittu Tai Hing (Kirkkokatu 9, Kotka), josta pöytävaraus löytyy nimellä Ykköstyypit ry / Satu Tompuri.

Luvassa tuttuun tapaan vapaata tutustumista muihin ykköstyypin diabeetikoihin. Tapaaminen on omakustanteinen (eli jokainen maksaa omat ruokansa/juomansa), ja avoin kaikille ykköstyypin diabeetikoille. Tervetuloa! 🙂

Ravintolan menuun pääsee tutustumaan osoitteessa http://ravintolataihing.fi/menu/

Tervetuloa! 😊

kesä
2
la
2018
2.6.2018
London Calling 2018
The Larrik
kesä 2 Koko päivä
London Calling 2018 @ The Larrik | England | Yhdistynyt kuningaskunta

Lontoo kutsuu jälleen kesällä 2018!

Koska vuoden 2017 tapaaminen oli mitä mainioin, yhdessä sikäläisen D1-aktiiviryhmän (T1D London Meetups) kanssa järjestämme yhteistapaamisen taas lauantaina 2.6.2018.

Ravintolana toimii viime vuoden tavoin The Larrik (32 Crawford Place, Marylebone, London W1H 5NN), jossa tapaaminen alkaa klo 14.00 paikallista aikaa. Larrikista lisää @ http://www.thelarrik.com/.

Lontoon ryhmän toiminta on tapaamisiltaan vastaavanlaista kuin yhdistyksemme, siellä päässä tapaamiset ovat siis olleet myös vapaamuotoisia, esimerkkeinä muun muassa piknikit ja pubi-illat. Normaaleissa tapaamisissa on noin 20-40 henkeä per miitinki, joten samoissa lukemissa mennään varmasti myös tässä tapaamisessa. Vuoden 2017 miitissä johon osallistuimme, vierähti aikaa kevyesti 10 tuntia :).

Nyt on siis jälleen tilaisuus päästä tutustumaan ihka oikeisiin brittiläisiin diabeetikkoihin, ja sieltä päästä ovat myös kovin innoissaan mahdollisuudesta tavata suomalaisia ykköstyypin diabeetikoita. Kootaanhan siis mukava porukka heitä morjenstamaan! 🙂

MATKAJÄRJESTELYT:

Koska tapaaminen tapahtuu lauantaina, luontainen vaihtoehto matkustelulle on pe-su tai vaikkapa to-su:kin, kuinka kukin tykkää.

Ykköstyypit ry EI ole tekemässä varauksia matkustajien puolesta, eli kaikki varaukset tekee kukin matkaaja tai matkaajaryhmä itse. Tämä tarkoittaa myös sitä, että koko porukan ei ole pakko olla yhdessä koko matkan ajan, kunhan itse tapaamiseen kuitenkin kaikki suoriutuvat. Tottakai sitä yhteistä aikaa voidaan myös viettää niin lentomatkalla kuin kohteessakin jos niin ihmiset haluavat :). Katsotaan mihin päädytään, ja käydään tästä keskustelua tapahtumasivulla.

Suoria lentoja Lontooseen tekevät niin Norwegian, British Airways kuin Finnairkin. Näiden lentoaikatauluja ja hintoja löytyy matkahakukoneiden lisäksi myös lentoyhtiöiden omilta sivuilta, eli http://www.norwegian.com/, http://www.britishairways.fi/ ja http://www.finnair.fi/

Hotelleja puolestaan löytyy yllin kyllin mm. booking.com kautta, ja Lontoon kokeneena vinkkinä voimme suositella valitsemaan hotellin suhteellisen läheltä ydintä — laitakaupungin hotelleille kun saattaa kulua matkustusaikaa julkisilla + kävellen jopa 1+h / suunta.

kesä
15
pe
2018
15.6.2018
Kesäkuun dinner (Pori)
Cafe Europa Pori
kesä 15 @ 18:00
Kesäkuun dinner (Pori) @ Cafe Europa Pori | Pori | Suomi

Tervetuloa työikäisten dinneriin perjantaina 15.6.

Aloitetaan ensin Cafe Europan (Yrjönkatu 10, Pori) terassilta klo 18 ja sen jälkeen siirrytään syömään Rossoon klo 19.00.

Tapaaminen on avoin kaikille työikäisille ykköstyypin diabeetikoille, tervetuloa :).

kesä
16
la
2018
16.6.2018
Kesäkuun illanvietto (Turku)
Wanha Rahtilaiva
kesä 16 @ 18:00
Kesäkuun illanvietto (Turku) @ Wanha Rahtilaiva | Turku | Suomi

Kesäkuun 16. päivänä klo 18 tapaamme illanvieton merkeissä Wanhalla Rahtilaivalla (Itäinen Rantakatu 61, Turku).

Kokoonnutaan laivan sisäänkäynnin eteen viimeistään klo 17.50 jotta kaikki löytävät toisensa, ja jatketaan siitä iltaa vapaamuotoisesti.

Luvassa siis vapaata illanviettoa ykköstyypin diabeetikoiden seurassa — oiva mahdollisuus tutustua ”kollegoihin” rennossa kuviossa :).

Tervetuloa!

kesä
29
pe
2018
29.6.2018
Kesäkuun dinner (Forssa)
Martina Forssa
kesä 29 @ 18:00
Kesäkuun dinner (Forssa) @ Martina Forssa | Forssa | Suomi

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen vertaistuki-illallisen Forssassa perjantaina 29.6.2018 klo 18 alkaen.

Ravintolaksi on valittu Martina (Kauppakatu 2, Forssa), josta meille on varattu pöytä nimellä Niina Vainio / Ykköstyypit ry.

Luvassa vapaata seurustelua ja tutustumista muihin ykköstyypin diabeetikoihin 😊. Kyseessä on tuttuun tapaan omakustannetapahtuma, jokainen maksaa siis omat ruokansa/juomansa. Ja kyllä, voit osallistua vaikket olisi jäsen 😊.

Ravintolan menuun voit tutustua osoitteessa http://www.martina.fi/syomaan/martina-ruokalista

Tervetuloa! 😊

29.6.2018
Kesäkuun dinner (Kotka)
Amarillo Kotka
kesä 29 @ 18:00
Kesäkuun dinner (Kotka) @ Amarillo Kotka | Kotka | Suomi

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen vertaistuki-illallisen Kotkasa perjantaina 29.6.2018 klo 18 alkaen.

Ravintolaksi on valittu Amarillo (Keskuskatu 21, Kotka), josta meille on varattu pöytä nimellä Satu Tompuri.

Luvassa vapaata seurustelua ja tutustumista muihin ykköstyypin diabeetikoihin 😊. Kyseessä on tuttuun tapaan omakustannetapahtuma, jokainen maksaa siis omat ruokansa/juomansa. Ja kyllä, voit osallistua vaikket olisi jäsen 😊.

Ravintolan menuun voit tutustua osoitteessa https://www.raflaamo.fi/fi/kotka/amarillo-kotka/menu

Tervetuloa! 😊

29.6.2018
Kesäkuun dinner (Oulu)
Amarillo Oulu
kesä 29 @ 18:00
Kesäkuun dinner (Oulu) @ Amarillo Oulu | Oulu | Suomi

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen vertaistuki-illallisen Oulussa perjantaina 29.6.2018 klo 18 alkaen.

Ravintolaksi on valittu Amarillo (Kirkkokatu 15, Oulu), josta meille on varattu pöytä nimellä Ilkka Koski / Ykköstyypit ry.

Luvassa vapaata seurustelua ja tutustumista muihin ykköstyypin diabeetikoihin :). Kyseessä on tuttuun tapaan omakustannetapahtuma, jokainen maksaa siis omat ruokansa/juomansa. Ja kyllä, voit osallistua vaikket olisi jäsen 😊.

Ravintolan menuun voit tutustua osoitteessa https://www.raflaamo.fi/fi/oulu/amarillo-oulu/menu?menuId=111313

Tervetuloa! 🙂

heinä
14
la
2018
14.7.2018
Heinäkuun dinner (Kuopio)
HURMA Kuopio
heinä 14 @ 18:00
Heinäkuun dinner (Kuopio) @ HURMA Kuopio | Kuopio | Suomi

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen vertaistuki-illallisen Kuopiossa lauantaina 14.7.2018 klo 18 alkaen.

Ravintolaksi on valittu HURMA (Kauppakatu 45, Kuopio), josta meille on varattu pöytä nimellä Ilkka Koski / Ykköstyypit ry.

Luvassa vapaata seurustelua ja tutustumista muihin ykköstyypin diabeetikoihin. Kyseessä on tuttuun tapaan omakustannetapahtuma, jokainen maksaa siis omat ruokansa/juomansa. Ja kyllä, voit osallistua vaikket olisi jäsen 😊.

Ravintolan menuun voit tutustua osoitteessa https://www.raflaamo.fi/fi/kuopio/hurma/menu?menuId=80812

Tervetuloa! 🙂

14.7.2018
Heinäkuun dinner (Lahti)
Trattoria Seurahuone
heinä 14 @ 18:00
Heinäkuun dinner (Lahti) @ Trattoria Seurahuone | Lahti | Suomi

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen vertaistuki-illallisen Lahdessa lauantaina 14.7.2018 klo 18 alkaen.

Ravintolaksi on valittu Trattoria Seurahuone (Aleksanterinkatu 14, Lahti), josta pöytävaraus löytyy nimellä Ykköstyypit ry / Ilkka Koski.

Luvassa vapaata tutustumista muihin ykköstyypin diabeetikoihin :), ja kyseessä on tuttuun tapaan omakustannetapahtuma, jokainen maksaa siis omat ruokansa/juomansa.

Ravintolan menuun pääsee tutustumaan osoitteessa https://www.raflaamo.fi/fi/lahti/trattoria-seurahuone-lahti/menu?menuId=107518

Tervetuloa! 😊