Tapahtumat

Yhdistyksen kaikki tapaamiset ja tapahtumat ovat avoimia kaikille ykköstyypin diabeetikoille, jäsenyys ei siis ole vaatimuksena.

elo
17
pe
2018
17.8.2018
Kesäristeily 2018
Viking Line Suomi
elo 17 – elo 19 Koko päivä
Kesäristeily 2018 @ Viking Line Suomi | Helsinki | Suomi

Kesällä risteillään jälleen ykköstyyppien kesken! 🙂

Päivä Tukholmassa -risteilymme Helsingistä lähtee perjantaina 17.8.2018 klo 17.30 Katajanokan satamasta (Katajanokanlaituri 8), ja paluu samaan satamaan tapahtuu sunnuntaina 19.8. klo 10.10. Risteilyn ikäraja on 21v.

Kokoonnutaan matkan alussa laivan infon eteen jossa päätetään menomatkan meiningeistä yhdessä. Varsinaista valmista ohjelmaa menomatkalle ei siis ole, vaan keskitytään viihtymiseen ja toisiimme tutustumiseen :).

Lauantaina M/S Gabriellalta on pääsy Tukholmaan noin 6 tunniksi klo 10.00 – 16.00 välisenä aikana.

Tukholmassa liikkuminen muilta osin vapaata, mutta noin 1-2 tuntia varataan ruotsalaisten ykköstyypin diabeetikoiden tapaamiseen lounaan merkeissä keskustassa klo 12 alkaen. Tästä tarkemmat tiedot kevään aikana.

Lauantaiksi meille on varattu paikat buffetiin klo 17 (sisältyy hytin hintaan), ja tämän jälkeen klo 19-20 asiasisältöä varten myös neukkari tunniksi. Sisällöstä tarkemmin kevään ja kesän aikana.

Neukkarisession jälkeen loppuosuus matkasta jälleen kaikin puolin vapaata menoa.

Hytit ja varaukset

Hyttejä on varattu yhteensä 20 hengelle, ja hytit ovat lajiltaan A4 Seaside Standard (ikkunallinen 4 hengen hytti).

Hytit täytetään varausjärjestyksessä ja pyritään jakamaan miehet ja naiset omiin hytteihinsä. Mikäli sinulla on toiveita hyttikavereista, kirjoita tästä maksulomakkeen lisätietokenttään.

Hyttipaikan hinta A4 Seaside Standard -hytissä 70€, sisältäen pääsyn buffet-lounaalle paluumatkan klo 17.00 kattauksessa.

Muista kirjoittaa lomakkeen lisätietokenttään syntymäaikasi (henkilötunnuksen loppuosaa ei tarvitse).

Jos kaipaat 2 hengen hyttiä tai täysin omaa hyttiä yhdelle hengelle, laita meille sähköpostia info@ykkostyypit.fi, niin sumplitaan.

Hytin hintaan kuuluu Buffet-lounas lauantain klo 17.00 kattaukseen. Kaikki hinnat ovat per henkilö -hintoja. Varaukset ovat sitovia, palautuksia ei suoriteta poislukien force majeur -tilanteet yms.

Ikäraja risteilylle on 21 vuotta, ja osallistuminen on avoin kaikille ikäkriteerin täyttäville ykköstyypin diabeetikoille. Yhdistyksen jäsenyys ei siis ole vaatimuksena.

Tervetuloa mukaan! 🙂