Ykköstyypit ry - Mitä ja kenelle Ykköstyypit ry - Artikkeliarkisto
Lisää kalenteriin Lisää Google-kalenteriin Liity Facebook-tiedotusryhmään Liity jäseneksi

 
Ykköstyypit ry:n kaikki tapaamiset ja tapahtumat ovat avoimia kaikille ykköstyypin diabeetikoille, jäsenyys ei siis ole vaatimuksena.

Kaupalliset ilmoitukset

Diabeteskauppa

Levi 2018 D1 2018paidat

marras
30
pe
2018
30.11.2018
Himoksen mökkiviikonloppu 2018
@ Himos
marras 30 – joulu 2 Koko päivä

Himoksen maisemissa 30.11.-2.12.2018 (pe-su) on vuorossa talven pienempi bonusmökkiviikonloppu, jossa tilaa max 8 yöpyjälle. Lisäksi seuraan saa tottakai liittyä myös päiväkävijänä :).

Jämsän seudun diabetesyhdistyksen ja Ykköstyypit ry:n yhteistyössä järjestämän viikonlopun tarkoituksena on tuttuun tapaan vapaamuotoinen vertaistuki, rento yhdessäolo ja toisiimme tutustuminen. Lauantain iltapäivälle varataan 1 tunti pienelle asiaosuudelle, muilta osin aikataulutettua ohjelmaa ei ole.

Mukaan siis inskat, muut hoitovälineet, pilke silmäkulmassa ja hyvä mieli :). Lähtijöiden kesken voimme WhatsAppiin perustettavassa mökkiryhmässä sumplia potentiaalista yhteistä ohjelmaa paikan päälle. Läheisessä HimosAreenassakin on tuolloin häppeninkiä (Juha Tapio ja Ellinoora).

Mökkiviikonlopun hinta on 80€/henkilö, ja hinta sisältää yösijan lisäksi yhden lämpimän aterian (la).

Muu ravinto kannattaa ottaa itse mukaan, vaikka yhdistyskin toki jonkin verran hypoeväitä raahaa paikalle :).

Paikkasi voit varata verkkokauppamme kautta. Viimeinen varauspäivä on perjantai 28.9.2018.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomaathan, että varaukset ovat sitovia, eikä maksuja palauteta poislukien force majeur -tapaukset. Ikäraja 18v. Perinteisesti mökkiviikonlopuilla on harrastettu myös illanviettoa.

Tervetuloa mukaan! 🙂

PS: Paikalle pääsee omalla autolla, mahdollisesti kimppakyydillä (avataan tätä koskien uusi keskusteluketju tälle sivulle), busseilla sekä juna+bussi -yhdistelmällä. Junaa hyödynnettäessä Jämsä on oikea asema.

joulu
9
su
2018
9.12.2018
Kauneimmat joululaulut
@ Helsingin tuomiokirkon krypta
joulu 9 @ 18:00

Perinteisiä joululauluja päästään taas viime vuoden tavoin laulamaan D-porukalla sunnuntaina 9.12.2018 klo 18.

Meille on varattu tuolloin tilat omaan käyttöön Helsingin Tuomiokirkon Kryptassa (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta, Kirkkokatu 18, Helsinki), jossa kanttori on paikalla kanssamme musisoimassa.

Tilaisuus on avoin kaikille ykköstyypin diabeetikoille perheineen ja ystävineen. Tervetuloa! 😊

PS: Jos porukalle maistuu kahvi/tee tilaisuuden jälkeen, menkäämme kupposelle johonkin Senaatintorin läheisyydessä olevista useista kahviloista.