Helsinki: Dexcom- ja Omnipod-dinner

Ti 15.09.2020 klo 18:00 LinnankellariRavintolan menuIlmoittaudu: Ilmoittautumislomakkeella17/20 ilmoittautunutta

HUOM! Muista ilmoittautua tämän sivun lomakkeella jotta varmistat paikkasi. Paikkoja on rajatusti.

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen vertaistuki-illallisen Helsingissä tiistaina 15.9.2020 klo 18 alkaen.

Ravintolaksi on valittu Linnankellari (Merikasarminkatu 1, Helsinki). Kabinettivaraus löytyy nimellä Ykköstyypit ry / Ilkka Koski.

Tämän dinnerin alkuun NordicInfu Caren edustaja esittelee meille edustamiaan tuotteita, joihin kuuluvat Dexcomin glukoosisensorit sekä langaton insuliinipumppu Omnipod. Nordicinfu Care myös tarjoaa osallistujien ruokailut (poislukien mahd. alkoholilliset juomat).

Paikkoja on rajatusti (20). Annokset valitaan typistetyltä ryhmälistalta, jonka saamme eteemme vasta paikan päällä. Typistetty lista kuitenkin pohjautuu ravintolan normaalilistoihin, joten niitä voi käydä kurkkimassa Linnankellarin sivuilla. Huomaathan, että ajantasaisen typistetyn listan näet siis kuitenkin vasta paikan päällä, ja ruoat valitaan tosiaan vasta paikan päällä.

Muilta osin luvassa vapaata seurustelua ja tutustumista muihin ykköstyypin diabeetikoihin. Ja kyllä, voit osallistua vaikket olisi jäsen :).

Tervetuloa!

promoIlmoittautuminen

Koronamuistilista

  • Älä osallistu tapahtumaan jos olet flunssassa/kuumeessa, vatsataudissa, muuten kipeänä tai sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita.
  • Älä osallistu tapahtumaan jos olet tullut ulkomailta viimeisen 14 päivän sisällä.
  • Jos olet epävarma osallistumisestasi, älä osallistu tapahtumaan. Tapahtumia järjestetään jatkossakin.
  • Suosittelemme vahvasti noudattamaan tehokasta hygieniaa ja muita THL:n vinkkejä joilla minimoidaan viruksen leviämismahdollisuuksia.


Lomakkeen kaikki kentät ovat pakollisia.

Seuraava artikkeli

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

© 2020 Ykköstyypit ry

Theme by Anders Norén