Helsinki: Ykköspäivä 2.0

Ajankohta: 07.03.2020 klo 12:00
Sijainti: Sydänliiton talo
Osoite: Oltermannintie 8, Helsinki
Tyyppi: Omakustannetapahtuma
info tapahtumalajien selosteet:

Omakustannetapahtuma

Jokainen maksaa itse omat kulunsa (esim syöminen, juominen, pääsylippu).

Yhdistys osallistuu kuluihin
Yhdistys tai sen yhteistyökumppani maksaa osan osallistujien kuluista, katso lisätiedot infotekstistä.

Täysin ilmainen
Yhdistys tai sen yhteistyökumppani maksaa kaikki kulut (joillakin rajauksilla), katso tarkennus infotekstistä. Ei useimmiten koske esimerkiksi matka- tai majoituskuluja tai alkoholipitoisia juomia.
Ilmoittaudu: Ostamalla lippu
Ilmoittautuneita: 23 ilmoittautunutta
(Päivitetty 03.01.2020)
Lipun hinta: 10€

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille yhteisen päivän asiasisältöineen ja keskustelusessioineen, ruokailua ja jatkoja unohtamatta.

Ykköspäivä 2.0 on jatkoa vuoden 2019 mainiosti onnistuneelle Ykköspäivälle, ja tapahtumapaikkana Helsingissä lauantaina 7.3.2020 klo 12 alkaen on Sydänliiton talo osoitteessa Oltermannintie 8. Paikan päälle pääsee helposti junalla, bussilla ja autolla.

Osallistumismaksu on 10€/henkilö, sisältäen ruokailun ja kahvittelut. Kaikille osallistujille jaetaan lisäksi kankainen diabetesrannekkeemme.

Ohjelma ja näytteilleasettajat

Toistaiseksi varmistettuina ohjelmassa ja/tai paikalla mm.

  • Klo 12.15 – 13.00: Hoitoväsymyksen monet kasvot – psykologinen näkökulma omahoidon haasteisiin ja hoitoväsymykseen. Psykologi Jenni Salonranta (diabetesmielessa.fi)
  • Klo 13.30 – 14:15: Mikä ihmeen Charcotin jalka? Jalkaterapeutti ja ykköstyypin diabeetikko Anniina Salmela. Session päätteeksi avoin Q&A -sessio ykköstyypin diabeetikoiden jalka-asioista yleisesti.
  • Klo 14.15 – 15.00: Ruokailu
  • Klo 15.00 – 16.15: Yhteinen keskustelusessio ykköstyypin diabeteksen kanssa jaksamisesta ja mahdollisesta hoitoväsymyksestä. Kysy mitä vaan aiheeseen liittyvää tai anna omat vinkkisi muille ykkösille.
  • Klo 16.30 – 18.00: Kansanedustaja, ykköstyypin diabeetikko ja eduskunnan diabetesryhmän jäsen Matias Marttinen (kok.), aiheena ykköstyypin diabeetikoiden asepalvelus. Päätteeksi Q&A-sessio Matiaksen kanssa, aiheina sekä hoitoväsymys että asepalvelus.
  • Näytteilleasettaja: Medtronic Finland (mm. MiniMed)
  • Näytteilleasettaja: Roche (mm. Accu-Chek)
  • Näytteilleasettaja: Abbott (mm. Libre)
  • Näytteilleasettaja: NordicInfu Care (mm. Dexcom, Omnipod)
  • Näytteilleasettaja: Suomen Diabeteskauppa

Aikataulu täydentyy marras-joulukuun aikana :). Näytteilleasettajien pakeilla voi pyöriä vapaasti sekä luentojen/sessioiden välissä, ennen/jälkeen ruokailun että mikäli jonkin session aihe ei osu omalle kohdalle.

ILLANVIETTO, SAUNA JA HIERONTA

Hieronta – klo 12.30 eteenpäin

Ykköstyypin diabeetikko ja hieroja Yvonne Paul sekä miehensä Stefan tarjoavat hierontapalveluitaan paikalla alennushinnoin noin klo 12.30 eteenpäin. Hieronta-ajat myydään etukäteen, joten muistathan lisätä omasi ostoskoriin verkkokaupassamme.

Hieronnan hinta osallistujille 20€ / 25 min hieronta. Kunkin hieronnan kellonajat sovitaan sähköpostitse tilauksen saavuttua perille meille.

HUOM! Ensimmäiselle 10 ilmoittautujalle hieronta ilmaiseksi. EDIT 6.12.2019 klo 04:32 – Ilmaisia hierontoja ei enää jäljellä.

Illanvietto – klo 18 eteenpäin

Asiasisällön päätteeksi meillä on mahdollisuus jatkaa vapaata tutustumista toisiimme illanvieton (K-18) merkeissä samoissa tiloissa. Illanviettoa varten tarjolla yhdistyksen puolesta on myös pikkusuolaista. Tilat ovat käytössämme klo 23 saakka.

Saunomisesta kiinnostuneille tarjolla on myös apajat tähän, sillä meille vuokratun paikan saunatilat ovat käytettävissämme koko illan ajan. Ensimmäiselle 12 hengelle paikan päältä löytyvät myös pyyhkeet, lopuille omat pyyhkeet mukaan.

Tervetuloa!

Seuraava artikkeli

Edellinen artikkeli

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

© 2020 Ykköstyypit ry

Theme by Anders Norén