Himos: Mökkiviikonloppu

Pe 14.08.2020 klo 16:00 - 16.08.2020 klo 12:00 HimosIlmoittaudu: Ostamalla lippu11/12 ilmoittautunuttaHinta 69€ / hlö
HUOMAA MUUTTUNUT AJANKOHTA: UUSI SIIS 14.-16.8.2020 (pe-su).

Himoksen maisemissa 14.-16.8.2020 (pe-su) on vuorossa kesän mökkiviikonloppu, joka tällä kertaa järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen Diabetesyhdistyksen kanssa.

Mökkimme on enemmänkin huvila 😊, tässä kuvassa vielä talvioloissa

Viikonlopun tarkoituksena on tuttuun tapaan vapaamuotoinen vertaistuki, rento yhdessäolo ja toisiimme tutustuminen. Lauantain iltapäivälle varataan 1-2 tuntia pienelle asiaohjelmaosuudelle, muilta osin tiukkoja aikataulutuksia ei ole.

Mukaan siis inskat, muut hoitovälineet, pilke silmäkulmassa ja hyvä mieli :). Lähtijöiden kesken voimme keväämmällä WhatsAppiin perustettavassa mökkiryhmässä sumplia potentiaalista yhteistä ohjelmaa paikan päälle. Perinteisesti mökkiviikonlopuilla on harrastettu myös illanviettoa.

Mökkiviikonlopun hinta on 69 €/hlö. Hanki lippusi verkkokaupastammeHintaan sisältyy yösija, 1-2 lämmintä ateriaa sekä tilpehöörejä välipalojen tekemiseen. Paikkoja on rajatusti, ja ne täytetään tilausjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan! 🙂

PS: Paikalle pääsee omalla autolla, mahdollisesti kimppakyydillä (palataan tähän WhatsAppissa) sekä busseilla (josta loppumatka jonkun autollisista matkassa :). Myös junalla pääsee Jämsään saakka, josta esim bussilla tai autokyydillä kohteeseen.

Seuraava artikkeli

Edellinen artikkeli

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

© 2020 Ykköstyypit ry

Theme by Anders Norén