Himos: Mökkiviikonloppu

Ajankohta: 14.08.2020 klo 16:00 - 16.08.2020 klo 12:00
Sijainti: Himos
Osoite: Himos, Jämsä
Tyyppi: Omakustannetapahtuma
info tapahtumalajien selosteet:

Omakustannetapahtuma

Jokainen maksaa itse omat kulunsa (esim syöminen, juominen, pääsylippu).

Yhdistys osallistuu kuluihin
Yhdistys tai sen yhteistyökumppani maksaa osan osallistujien kuluista, katso lisätiedot infotekstistä.

Täysin ilmainen
Yhdistys tai sen yhteistyökumppani maksaa kaikki kulut (joillakin rajauksilla), katso tarkennus infotekstistä. Ei useimmiten koske esimerkiksi matka- tai majoituskuluja tai alkoholipitoisia juomia.
Ilmoittaudu: Ostamalla lippu
Ilmoittautuneita: 6 ilmoittautunutta
Lipun hinta: 69€

HUOMAA MUUTTUNUT AJANKOHTA: UUSI SIIS 14.-16.8.2020 (pe-su).


Himoksen maisemissa 14.-16.8.2020 (pe-su) on vuorossa kesän mökkiviikonloppu, joka tällä kertaa järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen Diabetesyhdistyksen kanssa.

Mökkimme on enemmänkin huvila 😊, tässä kuvassa vielä talvioloissa

Viikonlopun tarkoituksena on tuttuun tapaan vapaamuotoinen vertaistuki, rento yhdessäolo ja toisiimme tutustuminen. Lauantain iltapäivälle varataan 1-2 tuntia pienelle asiaohjelmaosuudelle, muilta osin tiukkoja aikataulutuksia ei ole.

Mukaan siis inskat, muut hoitovälineet, pilke silmäkulmassa ja hyvä mieli :). Lähtijöiden kesken voimme keväämmällä WhatsAppiin perustettavassa mökkiryhmässä sumplia potentiaalista yhteistä ohjelmaa paikan päälle. Perinteisesti mökkiviikonlopuilla on harrastettu myös illanviettoa.

Mökkiviikonlopun hinta on 69 €/hlö. Hanki lippusi verkkokaupastammeHintaan sisältyy yösija, 1-2 lämmintä ateriaa sekä tilpehöörejä välipalojen tekemiseen. Paikkoja on rajatusti, ja ne täytetään tilausjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan! 🙂

PS: Paikalle pääsee omalla autolla, mahdollisesti kimppakyydillä (palataan tähän WhatsAppissa) sekä busseilla (josta loppumatka jonkun autollisista matkassa :). Myös junalla pääsee Jämsään saakka, josta esim bussilla tai autokyydillä kohteeseen.

Seuraava artikkeli

Edellinen artikkeli

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

© 2020 Ykköstyypit ry

Theme by Anders Norén