Tapaaminen sinun kaupunkiisi?

Jos et näe tapahtumakalenterissamme tulevaa tapahtumaa Sinun kotikaupungissa, ei se tarkoita etteikö sellaista voida luoda :).

Tapaamisista helpoimpia järjestelyjen kannalta ovat dinnerit ja illanvietot, ja näiden kanssa samassa kategoriassa ovat esimerkiksi kahvittelut.

Perusidea on yksinkertainen. Dinner/illanvietto/kahvittelu -emännän/isännän tehtävä on yksinkertaisesti saapua paikalle ja nauttia seurasta — tarkoitus on pitää tapaamiset mahdollisimman vapaamuotoisina, ja markkinoinnin hoidamme me.

Jokainen maksaa ruokansa/juomansa itse, ja mikäli osallistujille on OK, voi tapaamisesta toimittaa yhteiskuvan meille sivuillamme/somessa julkaistavaksi. Mikäli yhdistyksestämme yleisesti tulee kysyttävää, ne voi ohjata suoraan meille -> info@ykkostyypit.fi.

Mitä tapahtuu jos osallistujia ei ole tarpeeksi?

Hyödynnämme Facebookin tapahtumasivun osallistujalistaa arviona osallistujien määrästä.

Mikäli näyttää siltä ettei osallistujia tule tarpeeksi, on täysin OK joko siirtää tai perua tapaaminen — tärkeintä on että yritetään :).

Viimeiset päivitykset osallistujamääriin saadaan yleensä noin päivää ennen itse tapahtumaa, ja tämä riittää valtaosalle ravintoloita mainiosti.

Kiinnostuitko?

Jos haluat alkaa kaupungissasi dinner-emännäksi/isännäksi, laita meille viestiä joko Facebook-sivujemme kautta tai sähköpostitse info@ykkostyypit.fi, niin sumplitaan samantien ensimmäinen tapaaminen! 🙂

Jos järjestät jo tapaamisia

Jos kuulut jo porukkaan joka järjestää missä tahansa kaupungissa ykköstyypin diabeetikoiden tapaamisia, ole ihmeessä yhteyksissä. Voimme toimia lisävoimina osallistujien haalimisessa tapaamisiinne.

Tarkoituksena ei ole ”omia” tapahtumia Ykköstyypit ry:n alaiseksi, mutta saatamme mainita sanamuodon ”Yhteistyössä Ykköstyypit ry:n kanssa” luodessamme tapahtumasivua sekä Facebookiin että kotisivuillemme.

Tärkeintä on kuitenkin, että toimimme apuna osallistujamäärän kasvattamisessa. Laita viestiä joko Facebook-sivujemme kautta tai sähköpostitse info@ykkostyypit.fi, mikäli sinulla/teillä on tapahtuma jota haluat(te) kauttamme markkinoida.