Levi: Mökkiviikonloppu

To 26.11.2020 klo 16:00 - 29.11.2020 klo 12:00 LeviIlmoittaudu: Ostamalla lippu18/20 ilmoittautunuttaHinta 89€ / hlö

Ykköstyypin diabeetikoiden talven 2020 mökkiviikonloppu järjestetään Levillä 26.-29.11.2020 (to-su). Paikalle voi tulla myös vain pe-su väliksi jos torstaina ei vielä pääse paikalle.

Viikonlopun tarkoituksena on tuttuun tapaan vapaamuotoinen vertaistuki, rento yhdessäolo ja toisiimme tutustuminen. Lauantain iltapäivälle varataan 1-2 tuntia pienelle asiaohjelmaosuudelle, muilta osin tiukkoja aikataulutuksia ei ole.

Mukaan siis inskat, muut hoitovälineet, pilke silmäkulmassa ja hyvä mieli :). Lähtijöiden kesken voimme marraskuussa WhatsAppiin perustettavassa mökkiryhmässä sumplia potentiaalista yhteistä ohjelmaa paikan päälle. Perinteisesti mökkiviikonlopuilla on harrastettu myös illanviettoa.

Mökkiviikonlopun hinta on 89€/henkilö, ja hinta sisältää yösijan lisäksi kaksi lämmintä ateriaa (pe & la).

Muu ravinto kannattaa ottaa itse mukaan, vaikka yhdistyskin toki jonkin verran hypoeväitä raahaa paikalle :). Mökiltä on kävelymatka kauppaan, joten esimerkiksi etelästä saakka ei tarvitse ruokakasseja tuoda ;).

Paikkasi voit varata verkkokauppamme kautta.

HUOM! Ilmoitathan tilauksen lisätiedoissa:

  • Mahdolliset ruokavalio- ja/tai allergiatiedot

Paikkoja on rajatusti (20), ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomaathan, että varaukset ovat sitovia, eikä maksuja palauteta poislukien force majeur -tapaukset. Ikäraja 18v, ja osallistuaksesi sinun tulee olla ykköstyypin diabeetikko. Ei jäsenyysvaatimuksia.

Tervetuloa mukaan! 🙂

PS: Paikalle pääsee lentäen, omalla autolla, mahdollisesti kimppakyydillä (palataan tähän WhatsAppissa) sekä busseilla. Myös junalla pääsee Kolariin ja Rovaniemelle — Kolarista bussilla Leville vielä 80 km ja Rovaniemeltä 170 km.

Seuraava artikkeli

Edellinen artikkeli

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

© 2020 Ykköstyypit ry

Theme by Anders Norén