Ykköstyypit ry ja Nursie Health Oy yhdessä tarjoavat nyt sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä testaamaan MyNursie® –omahoitosovellusta. MyNursien avulla seuraat omaa terveyttäsi kokonaisvaltaisesti.

MyNursie® on kokonaisvaltaisen ja pitkäaikaisen omahoidon työkalu mobiilisovelluksen muodossa. MyNursie® koostuu omahoitokokonaisuuksista, joiden avulla käyttäjä voi hoitaa ja ylläpitää fyysistä ja psyykkistä terveyttään. Sovelluksen käyttäminen helpottaa muutosten havaitsemista terveydentilassa ja näin ollen mahdollistaa varhaisen puuttumisen sekä vakavampien haittojen ennaltaehkäisyn.

Testausjakson ajankohta: 1.9- 15.12.2021

Haemme mukaan täysi-ikäisiä testaajia. Nursie Health Oy tarjoaa teknisen tuen sovelluksen käytölle. Pilotin aikana pääset vastaamaan kahteen lyhyeen kyselyyn käyttäjäkokemuksesta sekä osallistumaan sovelluksen kehittämiseen oman kokemuksen kautta.

Osallistumiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja tieto siitä, onko sinulla käytössä iOS vai Android puhelin. Tietojasi käsitellään henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Lue tarkemmat tiedot PDF-esitteestä. Lisätietoa osallistumisesta: Jonna Ojala p. 050 543 4212

Osallistu

    Älypuhelimesi käyttöjärjestelmä*