Ruka: Mökkireissu [TÄYNNÄ]

Ma 22.11.2021 klo 18:00 - 28.11.2021 klo 00:00 RukaLue tarkemmat ohjeet tapahtuman kuvauksesta24/24 ilmoittautunutta
HUOM! Osallistujamäärä nostettu 24:ään suuren kysynnän vuoksi.

Ykköstyypit ry järjestää jälleen mökkireissun marraskuussa 2021. Pidennetty viikonloppu sijoittuu Rukalle, viikolle 22.-28.11.2021.

PÄIVITYS 17.3.2021: Mökit täynnä. Päivitetään tietoa tälle sivulle mikäli peruutuspaikkoja tulee.

PÄIVITYS 20.1.2021: Kyllä, meillä on mökki käytettävissämme kokonaiseksi viikoksi. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun täytyy olla paikalla koko viikko, valtaosa varmasti tulee vasta torstain tienoilla. Mutta mahdollisuus siihen on siis! Ja tässäpä hinnat.

Luonnollisesti voit tulla ma-su -lipulla paikalle vaikkapa vasta tiistaina, tai to-su -lipulla vasta perjantaina jne. Huomaathan myös, että osallistuaksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen ykköstyypin diabeetikko. Jäsenyysvaatimuksia puolestaan ei ole, eli voit osallistua vaikket olisi yhdistyksemme jäsen.

Hintaan kuuluu tuttuun tapaan lämmin ruoka (to, pe, la) + muut perustarpeet eli leivät + päälliset, vihannekset, banskut, mehut jne (ma-su). Luonnollisesti myös omia ravintoja ja juomia mukaan, ja Rukalta löytyy tottakai myös ruokakauppoja.

Lippusi voit siis ostaa jo nyt, ja viimeistään 15.10.2021.

Tilaa on maksimissaan 24 hengelle. Tarkempia tietoja reissusta tulossa tässä kevään ympärillä. Luvassa kuitenkin paljon vapaata yhdessäoloaikaa, eli ns pakotettua ohjelmaa on tiedossa suhteellisen vähän.

Edellisvuosien talvimökkeilyidemme antia:


Jos haluat että muistutamme sinua kevään/kesän/syksyn mittaan tästä tulevasta mökkireissusta, nakkaa mailiosoitteesi tähän alle ja klikkaa Lähetä 😊.

  Tätä reissua odotellessa hyvää tätä talvea! ❤️

  Seuraava artikkeli

  Edellinen artikkeli

  Rekisteri- ja tietosuojaseloste

  © 2022 Ykköstyypit ry

  Theme by Anders Norén