Mitä ja
kenelle?
Liity
tästä

Facebook Instagram

Ruka: Mökkiviikonloppu [TÄYNNÄ]

Ajankohta: 14.11.2019 klo 16:00 - 17.11.2019 klo 12:00
Sijainti: Ruka
Osoite: Kotatie 5, Rukatunturi
Tyyppi: Omakustannetapahtuma
info tapahtumalajien selosteet:

Omakustannetapahtuma

Jokainen maksaa itse omat kulunsa (esim syöminen, juominen, pääsylippu).

Yhdistys osallistuu kuluihin
Yhdistys tai sen yhteistyökumppani maksaa osan osallistujien kuluista, katso lisätiedot infotekstistä.

Täysin ilmainen
Yhdistys tai sen yhteistyökumppani maksaa kaikki kulut (joillakin rajauksilla), katso tarkennus infotekstistä. Ei useimmiten koske esimerkiksi matka- tai majoituskuluja tai alkoholipitoisia juomia.
Ilmoittaudu: Ostamalla lippu
Ilmoittautuneita: 16 ilmoittautunutta
(Päivitetty 28.08.2019)

HUOM! Rukan mökkiviikonloppu on tänään 25.8.2019 loppuunmyyty.

Rukan maisemissa 14.-17.11.2019 (to-su) on jälleen vuorossa talven mökkiviikonloppu. Paikalle voi tulla halutessaan myös vasta perjantaina, mutta jo torstaina on mökkimajoitus saatavilla ja varmuudella ainakin osa porukasta paikalla.

Viikonlopun tarkoituksena on tuttuun tapaan vapaamuotoinen vertaistuki, rento yhdessäolo ja toisiimme tutustuminen. Lauantain iltapäivälle varataan 1-2 tuntia pienelle asiaohjelmaosuudelle, muilta osin tiukkoja aikataulutuksia ei ole.

Mukaan siis inskat, muut hoitovälineet, pilke silmäkulmassa ja hyvä mieli :). Lähtijöiden kesken voimme loppuvuoden puolella WhatsAppiin perustettavassa mökkiryhmässä sumplia potentiaalista yhteistä ohjelmaa (esim issikkaratsastus, rinteessä käynti, kylpylä jne) paikan päälle.

Perinteisesti mökkiviikonlopuilla on harrastettu myös illanviettoa. Mikäli haluat yösijan ns. hiljaisesta mökistä, mainitse tästä tilauksen lisätietokentässä. Käytössämme on paritaloksi rakennettu hirsimökki jossa siis kaksi puolta.

Mökkiviikonlopun hinta on 70€/henkilö, ja hinta sisältää yösijan lisäksi kaksi lämmintä ateriaa (pe & la) SEKÄ kertalipun Kuusamon Tropiikin kylpylään.

Muu ravinto kannattaa ottaa itse mukaan, vaikka yhdistyskin toki jonkin verran hypoeväitä raahaa paikalle :). Rukalla on myös kauppoja, joten esimerkiksi etelästä saakka ei tarvitse ruokakasseja tuoda ;).

Paikkasi voit varata verkkokauppamme kautta. Viimeinen varauspäivä 12.10.2019.

HUOM! Ilmoitathan tilauksen lisätiedoissa:

  • Saapumispäivä (to 14.11.2019 tai pe 15.11.2019)
  • Mahdolliset ruokavalio- ja/tai allergiatiedot
  • Mikäli haluat paikan ”hiljaisesta” mökistä
    • Hiljaisessa mökissä ei illanviettoa klo 22 jälkeen

Paikkoja on rajatusti, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomaathan, että varaukset ovat sitovia, eikä maksuja palauteta poislukien force majeur -tapaukset. Ikäraja 18v, ja osallistuaksesi sinun tulee olla ykköstyypin diabeetikko. Ei jäsenyysvaatimuksia.

Tervetuloa mukaan! 🙂

PS: Paikalle pääsee omalla autolla, mahdollisesti kimppakyydillä (palataan tähän WhatsAppissa), busseilla sekä Finnairin lennoilla (Helsingistä halvimmillaan 150€ menopaluu tätä kirjoitettaessa). Lentoja katsottaessa Kuusamo on se oikea kenttä :).

Seuraava artikkeli

Edellinen artikkeli

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

© 2019 Ykköstyypit ry

Theme by Anders Norén