Lippu: Ykköspäivä 4.0

12,00 

Saatavilla

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Minimessut ykköstyypin diabeetikoille
Lauantai 6.5.2023 klo 12-18
JAMK Pääkampus
Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä


Liput: 12€/hlö
Lippusetti 3kpl: 33€
Lippusetti 5 kpl: 49€

Lippu kelpaa myös uudelleen jos käyt välissä alueen ulkopuolella. Lippuja on myynnissä rajattu määrä myös ovelta.
Ykköstyypin diabeetikoille tarkoitettu Ykköspäivä 4.0 tarjoaa luentoja ja tietoutta ykköstyypin diabeetikoille tärkeiden aiheiden ääreltä.

Lisäksi tapahtumassa on tuttuun tapaan paikalla hoitovälineiden (pumput, sensorit jne) valmistajien / maahantuojien edustajia.

Tällä kertaa Ykköspäivä sijoittuu Jyväskylään.

Ohjelma päivitetty 20.3.2023 (lisätty Helpot-tuote). Ohjelma kehittyy ja päivittyy kevään edetessä jatkuvaluonteisesti.

Huomaathan, että erityisesti messujen luentopuolen sisältö on suunnattu pääasiallisesti täysi-ikäisille.

Luennot

Diabeetikon jalkojen erilaiset rakennemuutokset ja niiden hoito
Anniina Salmela jalkaterapeutti, ykköstyypin diabeetikko
Asiaa jalkojen rakenteellisten erojen ympäriltä ykköstyypin diabeteksella varustellun jalkaterapeutin näkökulmasta.

Tulossa…

Workshopit

Jalkojen kuntokartoitukset
Jalkahoitajaopiskelijat Gradia
Gradian jalkahoitajaopiskelijat tekevät messujen aikana ilmaisia kuntokartoituksia diabeetikoiden jaloille.

Näytteilleasettajat (yritykset)

Helpot-tuote
Helpot-tuote (Facebook, Instagram) on pyhtääläinen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteita käsityönä. Tuotevalikoimassa mukana diabeetikoille insuliinikynäkotelot, insuliinipumppuvyöt ja libreskannerille kotelo.
Medtronic Finland
Medtronicin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. insuliinipumput ja glukoosisensorit
NordicInfu Care
Dexcom G6:n jatkuvalla glukoosiseurantajärjestelmällä (CGM) voit itse seurata glukoosilukemaasi ja sitä, mihin lukema on muuttumassa ilman sormenpäämittausta tai kalibroimista.* Voit itse hallita diabetestasi.

Omnipod Dash – Letkuton, vesitiivis pumppu. Vapauta itsesi päivittäisistä pistoksista, hankalista letkuista ja pukeutumispulmista. Omnipod DASH sopii kaikenikäisille ja kaikkiin tilanteisiin. Sitä on helppo käyttää arjessa, ja se koostuu vain kahdesta osasta: huomaamattomasta iholle asetettavasta pumpusta (pod) sekä ohjauslaitteesta (PDM).

Yhden Omnipod DASH -pumpun käyttöaika on jopa 72 tuntia. Älypuhelimelta näyttävällä PDM-laitteella (Personal Diabetes Manager) annat itsellesi insuliinia huomaamattomasti muutamalla painalluksella.
Rubin Medical
Rubin Medical (Facebook) tarjoaa teknisesti edistyksellisiä ja helppokäyttöisiä laitteita tyypin 1 diabeteksen hoitoon. Haluamme parantaa hoitotuloksia ja tehdä arjesta turvallisempaa entistä useammille ihmisille teknisen osaamisemme, lääkinnällisiin laitteisiin liittyvän asiantuntemuksemme ja maailman innovatiivisimmilta valmistajilta peräisin olevien tuotteiden avulla.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat Tandem Diabetes Care:n päivitettävällä ohjelmistolla varustetut Tandem t:slim X2™  -insuliinipumput sekä yhdessä Tandem t:slim X2 -insuliinipumpun kanssa käytettävä Dexcom CGM-järjestelmä, joka on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä ratkaisuista jatkuvaan glukoosiseurantaan.

Tandem t:slim X2™ -insuliinipumppu ja Dexcom G6 CGM on kalibrointivapaa järjestelmä, joka on kehitetty helpottamaan jokapäiväistä elämää ja parantamaan elämänlaatua. Koska järjestelmä ennakoi glukoositason ja säätää automaattisesti insuliinin annostusta, se tarjoaa paremman hallinnan diabeteksen hoitoon ja enemmän aikaa muuhun elämään.
Ypsomed
Ypsomed Oy on sveitsiläinen yritys, joka valmistaa ja maahantuo diabeteksenhoitovälineitä: insuliinipumppuja, insuliinikynäneuloja ja verensokerimittareita.

Näytteilleasettajat (yhdistykset)

Keski-Suomen Diabetesyhdistys ry
Paikallinen diabetesyhdistys
Ykköstyypt ry
Valtakunnallinen yhdistys, joka pyörittää täysi-ikäisten ykköstyypin diabeetikoiden vertaistukitoimintaa — mahdollistaen osallistumisen matalalla kynnyksellä. Pyrimme tällä kohentamaan ykköstyypin diabeetikoiden elämänlaatua Suomessa.

Hanki lippusi nyt 😊

Lisää ostoskoriin

Ravinto, parkkipaikat ja majoitus

Päivitämme tiedot tapahtumapaikan omaa kahvila-ruokalaa koskien lähempänä. Alueelta löytyy myös muita ravintoloita ja kahviloita.

Rajakadun kampuksella on lauantaina käytössä ilmaista pysäköintitilaa.

Hotelleja suosittelemme bongaamaan esimerkiksi Booking.comista.

Tervetuloa mukaan! 🙂