Ykköset Tallinnassa

15,00 

Saatavilla

Osasto:

Kuvaus

Osallistumislippu täysi-ikäisten ykköstyypin diabeetikoiden Päivä Tallinnassa -risteilylle lauantaina 23.9.2023. Hinta on 15€/hlö, sisältäen itse matkan, ei mitään extroja/ruokia jne.

Voit osallistua risteilylle vaikka et olisikaan jäsenemme. Harkitse kuitenkin jäsenyyttä, koska sillä tuet toimintaamme.

Kevätristeilyltä 2018

Lähtö Eckerö Linen M/S Finlandialla Helsingin Länsiterminaalista T2 lauantaiaamuna 23.9.2023 siten, että tavataan terminaalin aulassa VIIMEISTÄÄN klo 07.30. Laivaan päästään noin klo 08 tienoilla.

Laiva on perillä Tallinnassa klo 11.15. Tästä eteenpäin meillä on aikaa seikkailla Tallinnassa noin klo 17.30 saakka, jolloin hakeudutaan takaisin terminaalille ja laivaan. Helsingissä laiva on takaisin klo 21.00.

Tällä risteilyllä ei ole erityistä ennalta määriteltyä asiaohjelmaa, eli kyseessä hyvin vapaamuotoinen reissu jonka aikana voimme tutustua toisiimme, pitää kivaa ja vähän varmaan shoppaillakin :).

Pienen pieni mahdollisuus on, että saatamme tavata pikaisesti paikallisia ykkösiä. Tämä ei kuitenkaan vielä varmaa.

Pakolliset pikkupräntit

Täysi-ikäisenä otathan itsellesi oman matka- ja/tai matkatavaravakuutuksen mikäli sellaisen tarvitset. Lipun hintaan ei siis sisälly vakuutusta.

Alkoholipolitiikkaa reissulle ei ole, jokainen siis tekee sen suhteen kuinka haluaa. Huomaathan kuitenkin että olet itse vastuussa kaikesta tekemisestäsi. Matkalle on tulossa myös sober people, sellaistakin voi tietenkin harkita :).