Turku: Rentouttava Shindo-sessio [PERUTTU]

Ajankohta: 04.04.2020 klo 16:00 - 04.04.2020 klo 17:00
Sijainti: ElectroCity
Osoite: Tykistökatu 4, Turku
Tyyppi: Täysin ilmainen
info tapahtumalajien selosteet:

Omakustannetapahtuma

Jokainen maksaa itse omat kulunsa (esim syöminen, juominen, pääsylippu).

Yhdistys osallistuu kuluihin
Yhdistys tai sen yhteistyökumppani maksaa osan osallistujien kuluista, katso lisätiedot infotekstistä.

Täysin ilmainen
Yhdistys tai sen yhteistyökumppani maksaa kaikki kulut (joillakin rajauksilla), katso tarkennus infotekstistä. Ei useimmiten koske esimerkiksi matka- tai majoituskuluja tai alkoholipitoisia juomia.
Ilmoittaudu: Lue tarkemmat ohjeet tapahtuman kuvauksesta
Ilmoittautuneita: 7 ilmoittautunutta
Lipun hinta: 0€
HUOM! Hallituksen koronavirus-pandemiaa koskevien kehotusten vuoksi tämä tapahtuma on peruttu.

Otamme yhteyttä ilmoittautuneisiin sähköpostitse, kun uusi ajankohta tapahtumalle saadaan lyötyä lukkoon.

HUOM! Muista ilmoittautua tämän sivun lomakkeella jotta varmistat paikkasi.

Ykköstyypit ry järjestää liikunta-aiheisen tapaamisen Shindo-tunnin merkeissä Turussa lauantaina 4.4.2020 klo 16-17. Paikkana toimii Kupittaan aseman vierestä löytyvä ElectroCity (Tykistökatu 4, Turku).

Tuolloin rentoudutaan mukavasti Shindon parissa noin tunnin verran ykköstyypin diabeetikko Terhi-Maria Ekmanin johdolla.

Shindo-hetki on osallistujille ilmainen. Paikkoja on rajatusti, ja ne täytetään varausjärjestyksessä. Muistathan ottaa mukaasi joustavat vaatteet ja villasukat :).

Halukkaat voivat jatkaa Shindo-sessiosta myös klo 18 alkavalle ykkösten dinnerille (HUOM erillinen ilmoittautuminen tästä linkistä!). ElectroCitystä dinner-paikkaan (Pancho Villa) pääsee esimerkiksi busseilla nro 32 ja 42.

Ja kyllä, voit osallistua vaikket olisi jäsen!

Tervetuloa!

Jomon-Shindo – rauhoittumista & rentoja venytyksiä

Shindo on japanilainen, meridiaaneihin perustuva monipuolinen kehonhuoltomenetelmä. Se on lempeää itsehoitoa, jossa ei ole yhtä oikeaa tapaa, vaan aistiva keho oppii vähitellen kuuntelemaan omaa viisauttaan. Shindo on pysähtymistä ja lepoa – lupa rentoutua. Juuri sitä, mitä jokainen tarvitsee päivittäin palautumiseen.

Kiertotaivutusvenyttely Jomon on jatkumoa Shindo-tekniikoille. Se auttaa hoitamaan erityisesti niveliä ja sisäelimiä kehon kiertoliikkeiden ja rentoutuksen avulla. Jomon-harjoituksissa hyödynnetään omaa hengitystä ja kehon painoa.

Kehonhuoltomenetelmä on saanut alkunsa Japanissa ja saapui Suomeen kamppailulajiharrastajien mukana. Jomon-Shindo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Harjoituksissa hyödynnetään omaa hengitystä ja kehon painoa. Harjoitusten ja hengityksen avulla voi rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä. 

Terhi-Maria Ekman, Jomon-Shindo® -ohjaaja

Seuraava artikkeli

Edellinen artikkeli

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

© 2020 Ykköstyypit ry

Theme by Anders Norén