Mitä ja
kenelle?
Liity
tästä

Facebook Instagram Twitter

Helsinki: Ykköspäivä

Ajankohta: 24.08.2019 klo 14:00 - 24.08.2019 klo 23:00
Sijainti: MySauna Käpylä
Osoite: Oltermannintie 8, Helsinki
Tyyppi: Omakustannetapahtuma
info tapahtumalajien selosteet:

Omakustannetapahtuma

Jokainen maksaa itse omat kulunsa (esim syöminen, juominen, pääsylippu).

Yhdistys osallistuu kuluihin
Yhdistys tai sen yhteistyökumppani maksaa osan osallistujien kuluista, katso lisätiedot infotekstistä.

Täysin ilmainen
Yhdistys tai sen yhteistyökumppani maksaa kaikki kulut (joillakin rajauksilla), katso tarkennus infotekstistä. Ei useimmiten koske esimerkiksi matka- tai majoituskuluja tai alkoholipitoisia juomia.
Ilmoittaudu: Ostamalla lippu
Ilmoittautuneita: 21 ilmoittautunutta
(Päivitetty 07.07.2019)
Lipun hinta: 10€

Ykköstyypit ry järjestää kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoimen Ykköspäivän lauantaina 24.8.2019 klo 14-23. Paikkana MySaunan tilat Helsingin Oulunkylässä (lähellä Käpylää), osoitteessa Oltermannintie 8, 00620 Helsinki. Paikan päälle pääsee helposti lähijunalla (Käpylän asema), busseilla sekä autolla.

Vapaamuotoisessa ykköspäivässä käsitellään ykköstyypin diabetesta ja tekniikkaa, pärjäämistä ja avoimuutta arjessa sekä hoitoväsymystä. Lisäksi tarjolla on ruokaa buffet-tyyliin.

Asiasisällön päätteeksi meillä on mahdollisuus jatkaa vapaata tutustumista toisiimme illanvieton (K-18) merkeissä samoissa tiloissa. Illanviettoa varten tarjolla yhdistyksen puolesta on myös pikkusuolaista. Tilat ovat käytössämme klo 23 saakka.

Osallistumismaksu on 10€/henkilö, ja paikat täytetään varausjärjestyksessä. Varaa lippusi verkkokaupastamme!

Tarkemmat tiedot ohjelmasta alla.

Kysy mitä vaan teknistä -sessio

Klo 14 – 16

Tässä sessiossa voit esittää kysymyksiä mistä tahansa ykköstyypin diabeteksen ja teknologian yhdistelmään liittyvästä asiasta.

Olipa kyseessä sensorointi, applikaatio, keinohaima tai älykellot, tässä sessiossa pyrimme varmistamaan sinulle kokemukseen perustuvia vastauksia kolmen kokeneen ykkösen johdolla (Mikael Rinnetmäki, Ilkka Koski, Ella Kähönen).

Ruokailu

Klo 16 – 16.30

Ruokailua voi aloitella jo samanaikaisesti tekniikkasession kanssa, sillä tila on sama. Buffet-tyylisessä ruokailussa tarjolla on:

  • Ruokaisa salaatti
    • esim peruna-, tuore- tai kreikkalainen, riippuen raaka-aineiden saatavuudesta
  • Pääruoka
    • Curry-kana TAI
    • Curry-tofu
  • Ruokailu kuuluu osallistumishintaan

Muistathan ilmoittaa allergiasi / ruokavaliosi (esim maidoton, gluteeniton, kasvis, vegaani) tilauksen lisätietokentässä.

Ykkösen kanssa arjessa

Klo 16.30 – 18.30

Keskustellaan porukalla, vapaamuotoisesti, ykköstyypin diabeteksen vaikutuksesta arkeemme niin töissä, koulussa kuin lomamatkoillakin. Kuka kertoo ykkösestään muille, kuka ei. Missä raja menee, vai onko sellaista?

Jaetaan yhdessä käytännön vinkkejä, mietitään järkeviä ratkaisuja ja erityisesti sellaisia jotka auttavat meitä jaksamaan hoitoväsymyksenkin syövereissä, sitä kun valtaosa ykkösistä ainakin jossakin vaiheessa elinkaarta kokee.

Hoitoväsymystä koskevassa osuudessa keskusteluun liittyy ammattilaisen ominaisuudessa myös hoitoväsymykseen perehtynyt Anneli Luoma-Kuikka (TtM, esh, ratkaisukeskeinen psykoterapeutin koulutus).

Lisäksi käsittelyssä tehokkaimmat keinot elintärkeiden hoitotarvikkeiden saatavuuden varmistamiseksi – asia, jossa edelleen on järkyttävän suuria eroja hoitopiirikohtaisesti ja joskus jopa pelkän lääkäri-potilas -kemian myötä.

Illanvietto, sauna ja hieronta

Hieronta – klo 14.30 eteenpäin

Ykköstyypin diabeetikko ja hieroja Yvonne Paul tarjoaa hierontapalveluitaan paikalla alennushinnoin noin klo 14.30 eteenpäin. Hieronta-ajat myydään etukäteen, joten muistathan lisätä omasi ostoskoriin verkkokaupassamme.

Hieronnan hinta osallistujille 20€ / 25 min hieronta. Kunkin hieronnan kellonajat sovitaan sähköpostitse tilauksen saavuttua perille meille.

HUOM! Ensimmäisille 10 osallistumismaksun maksaneelle 25 min hieronta veloituksetta. Näistä 10 ilmaisesta hieronnasta jäljellä on 0 kpl (päivitetty 26.6.).

Illanvietto – klo 18.30 eteenpäin

Asiasisällön päätteeksi meillä on mahdollisuus jatkaa vapaata tutustumista toisiimme illanvieton (K-18) merkeissä samoissa tiloissa. Illanviettoa varten tarjolla yhdistyksen puolesta on myös pikkusuolaista. Tilat ovat käytössämme klo 23 saakka.

Saunomisesta kiinnostuneille tarjolla on myös apajat tähän, sillä meille vuokratun paikan saunatilat ovat käytettävissämme koko illan ajan. Ensimmäiselle 12 hengelle paikan päältä löytyvät myös pyyhkeet, lopuille omat pyyhkeet mukaan.

Seuraava artikkeli

Edellinen artikkeli

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

© 2019 Ykköstyypit ry

Theme by Anders Norén