Ykköstyypit ry haluaa tukea ykköstyypin diabeetikoita jotka toimivat pienyrittäjinä tai osana pienyrityksiä, tänä vaikeana aikana jolloin koronaviruspandemia vaikeuttaa liiketoimintaa äärimmäisen rankasti.

Tälle sivulle keräämme tietoa ja tarjouksia ykköstyypin diabeetikoiden omista pienyrityksistä, sekä pienyrityksistä joissa ykköstyypin diabeetikot ovat keskeisenä osana toimintaa.

Jos olet itse ykköstyypin diabeetikko ja pienyrittäjä, voit toimittaa meille tiedot yrityksestäsi ja sen tuotteista, sekä mahdollisista ykkösille suunnatuista tarjouksista. Lähetä tiedot sähköpostitse info@ykkostyypit.fi. PS: Voit sisällyttää myös bannerin, leveys max 800 pikseliä, kuvasuhde 16:9.

Ykköstyypit ry itse ei ole tekemisissä näiden yritysten tuotteiden kanssa, eikä ota vastuuta minkään tuotteen toiimvuudesta,  mahdollisista ongelmatilanteista jne.

Erikoispuu parkkinen

Saunan lauteet ja saunan kalusteet ammattitaidolla.

Tuotteita moneen tarpeeseen — pieniä Junior -jakkaroita, korkeampia Senior -jakkaroita, kaksitasoisia nousujakkaroita saunaan, nousukaiteita ja muita tilaustuotteita joita toteutetaan tarpeen mukaan. Tuotteet kulkevat matkahuollolla.

Verkkokauppa osoitteessa erikoispuu.fi.

Home Like Heaven

Home Like Heaven on suomalainen sisustustukku, joka avasi osan tuotemyynnistään nyt myös kuluttajille. Siskokset Satu ja Minja omistavat yrityksen ja kehittävät sitä jatkuvasti suomalaisten pientuottajien tuotteiden tukemiseksi.

73900-hunaja on tuotettu ja pakattu Rautavaaralla Pohjois-Savossa. Mehiläiset liikkuvat rauhallisessa ja saasteettomasta ympäristössä keräämässä mettä. Näin syntyykin monikukkahunaja, joka on suussa sulavan herkullista – luonnollisesti.

Hunaja on aito ja terveellinen luonnontuote, joka sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja ja entsyymejä, eikä siinä ole lisäaineita tai säilöntäaineita.

Ostamalla 73900-hunajaa Home Like Heaveniltä tuet suomalaista ruuantuotantoa ja kahta suomalaista pienyritystä.

Koodilla MAKIATYYPPI saat -20% alennuksen hunajasta Home Like Heavenin verkkokaupasta.

Ihana Studio

Piia Koskisen yritys Lappeenrannassa on Ihana studio.

Etänä tarjoan tällä hetkellä pilates- ja FasciaMethod -nettitunteja. Niille voi ilmoittautua täältä luomalla tilin ja varaamalla tunnin: www.varaaheti.fi/ihanastudio. Tunnit eivät ole live-tunteja vaan tunti on sen vastanneille tehtävissä omalla ajalla viikon ajan. Nettitunnin hinta on 8e!

Tunnit auttavat ihan kaikkia, mutta myös tyypin 1 diabeetikkoja säilyttämään kropan hyvin liikkuvana, vaikka olemme paljon kotona ja arkiset harrastukset ovat saaneet jäädä. Rauhallisella liikunnalla on myös hermostoa rauhoitteleva vaikutus, mikä auttaa omien tunnetilojen säästelyssä.

Myös fysioterapia-etävastaanotto on avautumassa. Teen sekä äitiysfysioterapiaa, että autan psykofyysisen fysioterapian keinoin, esimerkiksi kehotietoisuus- ja hengitysharjoituksin asiakkaita syventämään omaa kehotuntemustaan, mikä auttaa juuri nyt, kun turvan tunnetta tarvitaan.

Ilkka Koski tmi

Olen pitkän linjan Apple-asiantuntija ja tarjoan IT-tukipalveluita Apple-laitteiden (Mac, iPhone, iPad jne) käyttäjille sähköpostitse, puhelimitse, WhatsAppin kautta ja tarvittaessa etätyöpöytäyhteydellä.

Tuen normaalihinta 25€/tapaus, ykköstyypin diabeetikoille etukoodilla YKKOSETU hinnaksi 20€/tapaus. Täytä lomake osoitteessa https://koski.blog/it/ (muista täyttää myös etukoodi-kenttä).

Ilkalla on myös muutamia webshopeja:

Taru Hostila

Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja, personal trainer Taru Hostila tarjoaa palveluitaan alennuksella ykköstyypin diabeetikoille.

Kohti pirteää kevättä 🤩

10 päivän tehokas Hyvinvointibuustaus alkaa 13.4.2020.

Jokaiselle päivälle ohjeita, vinkkejä ja tehtäviä, miten Sinun kannattaa syödä, liikkua ja levätä, saadaksesi Hyvää ja energisempää oloa 💚.

Ykkösille 1€ päivässä, yhteensä koko valmennuspaketti 10€.

Oletko mukana? Kaikki tapahtuu suljetussa Facebook-ryhmässä. Ilmoittaudu kommentoimalla johonkin seuraavista aiheeseen kuuluvista keskusteluketjuista, ja Taru ottaa sinuun yhteyttä!

VireäOksa

Kirsi Brandt-Hirvinen tekee psykoterapiaa, työnohjausta ja seksuaalineuvontaa tällä hetkellä etänä.

”Olen erityisen kiinnostunut hoitomotivaation parantamiseen ja ylipitoon, sekä hoitoväsymykseen liittyvistä asioista. Tein tästä aiheesta lopputyöni psykoterapiakoulutuksessa ja tälle asialle sydämeni palaa. Olen myös kouluttanut diabeteshoitajia tähän. Valmistuin lisäksi juuri seksuaalineuvojaksi.”

Lisätietoja ja yhteystiedot osoitteessa VireaOksa.fi.