Ykköstyypit ry haluaa tukea ykköstyypin diabeetikoita jotka toimivat pienyrittäjinä tai osana pienyrityksiä, tänä vaikeana aikana jolloin koronaviruspandemia vaikeuttaa liiketoimintaa äärimmäisen rankasti.

Tälle sivulle keräämme tietoa ja tarjouksia ykköstyypin diabeetikoiden omista pienyrityksistä, sekä pienyrityksistä joissa ykköstyypin diabeetikot tai kuka tahansa heidän taloudestaan on keskeisenä osana toimintaa.

tapTästä listaukseen

Jos olet itse ykköstyypin diabeetikko ja pienyrittäjä, voit toimittaa meille tiedot yrityksestäsi ja sen tuotteista, sekä mahdollisista ykkösille suunnatuista tarjouksista. Lähetä tiedot sähköpostitse info@ykkostyypit.fi. PS: Voit sisällyttää myös bannerin, leveys max 800 pikseliä, kuvasuhde 16:9.

Ykköstyypit ry itse ei ole tekemisissä näiden yritysten tuotteiden kanssa, eikä ota vastuuta minkään tuotteen toimivuudesta,  mahdollisista ongelmatilanteista jne.

Erikoispuu parkkinen

Saunan lauteet ja saunan kalusteet ammattitaidolla.

Tuotteita moneen tarpeeseen — pieniä Junior -jakkaroita, korkeampia Senior -jakkaroita, kaksitasoisia nousujakkaroita saunaan, nousukaiteita ja muita tilaustuotteita joita toteutetaan tarpeen mukaan. Tuotteet kulkevat matkahuollolla.

Verkkokauppa osoitteessa erikoispuu.fi.

Home Like Heaven

Home Like Heaven on suomalainen sisustustukku, joka avasi osan tuotemyynnistään nyt myös kuluttajille. Siskokset Satu ja Minja omistavat yrityksen ja kehittävät sitä jatkuvasti suomalaisten pientuottajien tuotteiden tukemiseksi.

73900-hunaja on tuotettu ja pakattu Rautavaaralla Pohjois-Savossa. Mehiläiset liikkuvat rauhallisessa ja saasteettomasta ympäristössä keräämässä mettä. Näin syntyykin monikukkahunaja, joka on suussa sulavan herkullista – luonnollisesti.

Hunaja on aito ja terveellinen luonnontuote, joka sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja ja entsyymejä, eikä siinä ole lisäaineita tai säilöntäaineita.

Ostamalla 73900-hunajaa Home Like Heaveniltä tuet suomalaista ruuantuotantoa ja kahta suomalaista pienyritystä.

Koodilla MAKIATYYPPI saat -20% alennuksen hunajasta Home Like Heavenin verkkokaupasta.

Ihana Studio

Piia Koskisen yritys Lappeenrannassa on Ihana studio.

Etänä tarjoan tällä hetkellä pilates- ja FasciaMethod -nettitunteja. Niille voi ilmoittautua täältä luomalla tilin ja varaamalla tunnin: www.varaaheti.fi/ihanastudio. Tunnit eivät ole live-tunteja vaan tunti on sen vastanneille tehtävissä omalla ajalla viikon ajan. Nettitunnin hinta on 8e!

Tunnit auttavat ihan kaikkia, mutta myös tyypin 1 diabeetikkoja säilyttämään kropan hyvin liikkuvana, vaikka olemme paljon kotona ja arkiset harrastukset ovat saaneet jäädä. Rauhallisella liikunnalla on myös hermostoa rauhoitteleva vaikutus, mikä auttaa omien tunnetilojen säästelyssä.

Myös fysioterapia-etävastaanotto on avautumassa. Teen sekä äitiysfysioterapiaa, että autan psykofyysisen fysioterapian keinoin, esimerkiksi kehotietoisuus- ja hengitysharjoituksin asiakkaita syventämään omaa kehotuntemustaan, mikä auttaa juuri nyt, kun turvan tunnetta tarvitaan.

Ilkka Koski tmi

Ilkka väsäilee diabetes-paitoja ykköstyypin diabeetikoille. Voit nakata Ilkalle myös ehdotuksia omista teksteistä, osa päätyy toteutukseen!

Shoppi löytyy täältä

Jyväskylän Jalkaterapia

TERVETULOA JALKATERAPIAAN!

Jyväskylän jalkaterapiassa toimii kaksi jalkaterapeuttia ja toimipisteemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Jalkaterapeutti on AMK-tutkinnon suorittanut terveydenhoitoalan ammattilainen, jonka toimintaa valvoo Valvira. Diabeetkot ovat iso osa asiakaskuntaamme ja omaamme usean vuoden kokemuksen diabeetikoiden jalkojenhoidosta sekä neuropatian aiheuttamien jalkaterän ongelmien tunnistamisesta.

Palveluihimme kuuluu mm.

  • Jalkojen iho- ja kynsimuutosen hoito
  • Jalkaterän kiputilojen tunnistaminen ja jatko-ohjaus
  • Yksilöllisten ortoosien ja tukipohjallisten valmistus

Voit tutustua meihin sekä tarjoamiimme palveluihin tarkemmin osoitteessa www.jkljalkaterapia.fi.
Ajanvaraukset verkosta tai puhelimitse 014 4499160.

Tervetuloa uudet sekä vanhat asiakkaat!

Kauneuskeskus Ester


Tarjoamme ykköstyypin diabeetikoille koodilla ESTER -15 % edun kaikista palveluista sekä kotihoitotuotteista! Postitamme tuotteet ympäri Suomen ilman postikuluja. Tuotteisiin voit tutustua sivulla fi.marycohr.com. Tuotetilauksen voit tehdä sähköpostitse ester@ester.fi. Ole huoleti, varmistan tilauksesi yhteydessä tuotteiden sopivuuden juuri Sinun ihollesi! ❤️

Muikkula Ltd Oy


Muikkula on yhden tyypin käsityöyritys, joka toimii kolmessa maassa: Suomessa, Kiinassa ja USA:ssa. Siksi tarvitsen paljon yhteistyökumppaneitteni osaamista yrityksen pyörittämiseen.

Teen tuote- ja pakkaussuunnittelua, niiden valmistuttamista ja myyntiä sekä käsityölankojen maahantuontia. Langat ovat ylellisiä ja sopivat erinomaisesti neulomiseen ja virkkaamiseen. Kaikki Muikkulan langat valmistetaan luonnonkuiduista Kiinassa ja Italiassa. Materiaaleina ovat pellava, pellava-silkki, rami (kiinalainen nokkoskasvi), puuvilla-silkki ja pellava-puuvilla.

Lankoja voi tilata Lankamuikkulasta, joka avautuu huhtikuussa Facebookissa. Olen iloinen, kun käyt tutustumassa ja tykkäämässä Muikkula Ltd Oy:n kuvista osoitteissa:

Taru Hostila

Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja, personal trainer Taru Hostila tarjoaa palveluitaan alennuksella ykköstyypin diabeetikoille.

Kohti pirteää kevättä 🤩

10 päivän tehokas Hyvinvointibuustaus alkaa 13.4.2020.

Jokaiselle päivälle ohjeita, vinkkejä ja tehtäviä, miten Sinun kannattaa syödä, liikkua ja levätä, saadaksesi Hyvää ja energisempää oloa 💚.

Ykkösille 1€ päivässä, yhteensä koko valmennuspaketti 10€.

Oletko mukana? Kaikki tapahtuu suljetussa Facebook-ryhmässä. Ilmoittaudu kommentoimalla johonkin seuraavista aiheeseen kuuluvista keskusteluketjuista, ja Taru ottaa sinuun yhteyttä!

VireäOksa

Kirsi Brandt-Hirvinen tekee psykoterapiaa, työnohjausta ja seksuaalineuvontaa tällä hetkellä etänä.

”Olen erityisen kiinnostunut hoitomotivaation parantamiseen ja ylipitoon, sekä hoitoväsymykseen liittyvistä asioista. Tein tästä aiheesta lopputyöni psykoterapiakoulutuksessa ja tälle asialle sydämeni palaa. Olen myös kouluttanut diabeteshoitajia tähän. Valmistuin lisäksi juuri seksuaalineuvojaksi.”

Lisätietoja ja yhteystiedot osoitteessa VireaOksa.fi.