Etädinnereillä nähdään myös koronarajoitusten aikana

Ykköstyypit ry aloitti koronarajoitusten ja ”lockdownin” saapuessa Suomeen tapaamisten järjestämisen videoryhmäpuheluiden avulla. Jotainhan oli tehtävä, koska tuolloin tapaamiset eivät olisi tulleet kuuloonkaan.

Koska kantava rutiinimme pyörii dinnereiden eli yhteisten ravintolaillallistapaamisten ympärillä, luontainen valinta oli nimetä nämä sessiot etädinnereiksi —  syötiinpä niiden aikana oikeasti tai ei.

 

Heti ensimmäisestä etädinneristä lähtien meno onkin ollut suhteellisen mukavaa, ja nyt näitä etäsessioita on kuluvan vuoden aikana ollutkin jo 16 kertaa. Seuraavat vuorossa tammikuussa ja helmikuussa.

Parhaaksi on todettu jättää sana vapaaksi lukitun aiheen sijaan (puhutaan siis paljon muustakin D:n lisäksi/ohella), ja tällä sekä noin 10 hengen keskimääräisellä osallistujamäärällä aikaa on saatu vietettyä aina jotakin 1-6 tunnin väliltä.

Rohkeasti siis mukaan vaikka ajatus alkuun vaikuttaisikin tylsältä, pelottavalta tai muuten vaikealta. Niin kokeneet kuin kokemattomatkin ykköset otetaan lämmöllä vastaan! 🙂

PS: Kiitämme tässä samalla Diabetesliittoa etädinnereiden  huomioimisesta toimintapalkinnolla. Etädinnerit jäänevät ohjelmaamme korona-aikojen jälkeenkin.