Yhdistys

Ykköstyypit ry on yhdistys ykköstyypin diabeetikoilta ykköstyypin diabeetikoille. Ote säännöistä kiteyttää tavoitteemme:

Yhdistyksen tarkoituksena on parantaa ykköstyypin diabetetesta sairastavien ihmisten elämänlaatua.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää vertaistukitapahtumia erilaisissa muodoissa, ylläpitää aiheeseen liittyvää verkkopalvelua ja aktiviteettia sosiaalisessa mediassa, sekä pyrkii myös muilla tavoin edesauttamaan ykköstyypin diabetesta sairastavien ihmisten elämänlaadun kohentamista.

Tammikuussa 2017 perustetun yhdistyksen hallitukseen valittiin vuosikokouksessa 2019 Ilkka Koski, Jan-Erik Leppimäki ja Iida-Maria Missoume. Varajäseninä toimivat Kia Häggblom sekä Niina Vainio.

Jäsenyys

Jäseneksemme voit liittyä 19€ vuosihintaan, ja samalla tuet vertaistukitoimintaa, ykköstyypin diabeteksen parantamiseen ja ehkäisyyn liittyviä tutkimuksia sekä vuotuisia ykköstyypin diabetekseen liittyviä kyselytutkimuksiamme.

Liittymään pääset täältä.

Jäsenedut