Yhdistys

Ykköstyypit ry on yhdistys ykköstyypin diabeetikoilta ykköstyypin diabeetikoille. Ote säännöistä kiteyttää tavoitteemme:

Yhdistyksen tarkoituksena on parantaa ykköstyypin diabetetesta sairastavien ihmisten elämänlaatua.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää vertaistukitapahtumia erilaisissa muodoissa, ylläpitää aiheeseen liittyvää verkkopalvelua ja aktiviteettia sosiaalisessa mediassa, sekä pyrkii myös muilla tavoin edesauttamaan ykköstyypin diabetesta sairastavien ihmisten elämänlaadun kohentamista.

Tammikuussa 2017 perustetun yhdistyksen hallitukseen valittiin vuosikokouksessa 29.5.2018 Ilkka Koski, Jan-Erik Leppimäki ja Iida-Maria Missoume.

Jäsenyys

Jäseneksemme voit liittyä seuraavien linkkien kautta. Hinnat vuosihintoja (12kk).

Tapahtumamme ovat avoimia kaikille täysi-ikäisille ykköstyypin diabeetikoille, olitpa jäsen tai et . Jokaista jäsenyyttä kuitenkin arvostamme suuresti, sillä liittymällä jäseneksi tuet sekä meidän että Diabetesliiton toimintaa.

Jäsenedut

Tutustu jäsenetuihimme täällä.