Mitä ja kenelle?

Mitä ja kenelle?

Livemiittejä ykköstyypin diabeetikoille 18-vuotiaista ylöspäin.

Meidän miiteissä pidetään kivaa, tutustutaan, seurustellaan ja opitaan. Saadaan vertaistukea toisistamme <3.

Ei väliä oletko tuore tai kokeneempi ykköstyypin diabeetikko, me halutaan just sut meidän tapahtumiin 🙂. Osallistujia on kaiken ikäisiä, pääasiassa nuorempaa ja keski-ikäistä.

Meillä ei ole dresscodea, jäsenyysvaatimuksia tai muita turhia rajoitteita. Kaikki on avointa, rentoa ja pääosin vapaamuotoista :).

Dinnerit kuulostaa sanana ehkä sellaiselta fine diningilta, mutta kyllä me ihan perusrafloissa käydään (Rossot yms) :). Useimmilla dinnereillä ei ole edes agendaa, kokoonnutaan vaan ja siitä se puhe lähtee.

Dinnerien lisäksi tarjolla on illanviettoja, piknikejä, risteilyjä ja mökkiviikonloppuja. Pari kertaa on käyty Lontoossakin miittaamassa sikäläisiä ykkösiä (otsikkokuvassa). Myös D1 -minimessut ja muut isommat tapahtumat kuuluvat valikoimaamme.

Vaatimuksia osallistumiseen ei tosiaan ole muuta kuin että olet ykköstyypin diabeetikko ja mieluusti täysi-ikäinen. Sinun ei ole siis pakko olla jäsenenä missään, vaikkakin arvostamme tottakai jokaikistä jäsenyyttä (liity tästä).

Tervetuloa mukaan! 🙂

Löydät tiedot kaikista tapahtumistamme tapahtumakalenteristamme, ja voit halutessasi liittyä myös meidän postituslistalle. Huomaathan, että kalenteri elää kaiken aikaa, joten kotikaupungissasi saattaakin olla dinner hyvinkin pian ;).

PS: Alla muutamia kuvia tapaamisistamme 🙂

Dinner Tikkurilassa
Kevätristeily 2018
Dinner Oulussa
Hohtokeilaus Espoossa
Kevätristeily 2018
Dinner Jyväskylässä
Dinner Turussa
Mökkiviikonloppu Rukalla
Mökkiviikonloppu Himoksella
Himoksen mökkiviikonlopulta
Lontoon tapaamisesta paluulentoa odottelemassa