Mitä ja kenelle?

Mitä ja kenelle?

Livemiittejä, aktiviteetteja, mökkeilyjä ja matkoja ykköstyypin diabeetikoille 18-vuotiaista ylöspäin.

Meidän miiteissä pidetään kivaa, tutustutaan, seurustellaan ja opitaan. Saadaan vertaistukea toisistamme <3. Ei väliä oletko tuore tai kokeneempi ykköstyypin diabeetikko, me halutaan just sut meidän tapahtumiin 🙂. Meillä ei ole dresscodea tai muita turhia rajoitteita. Kaikki on avointa, rentoa ja pääosin vapaamuotoista :).

Dinnerit kuulostaa sanana ehkä sellaiselta fine diningilta, mutta kyllä me ihan perusrafloissa käydään (Rossot yms) :). Useimmilla dinnereillä ei ole agendaa, kokoonnutaan vaan ja siitä se puhe lähtee.

Dinnerien lisäksi tarjolla on kahvitteluja, illanviettoja, piknikejä ja risteilyjä. Myös mökkeilyt, aktiviteetit, ulkomaanmatkat sekä minimessut kuuluvat valikoimaamme. Vaatimuksia osallistumiseen ei tosiaan ole muuta kuin että olet ykköstyypin diabeetikko ja mieluusti täysi-ikäinen.

Löydät tiedot kaikista tapahtumistamme tapahtumakalenteristamme, ja voit halutessasi liittyä myös meidän postituslistalle. Huomaathan, että kalenteri elää kaiken aikaa, joten kotikaupungissasi saattaakin olla tapaaminen hyvinkin pian ;).

Facebookin algoritmien myötä suurin osa tiedotuksestamme löytää tiensä fiideihin heikosti. Tästä syystä kannattaakin seurata meidän tiedotusta erityisessä Facebook-ryhmässä Ykkösten KAIKKI TAPAAMISET.

Postituslistalle! :)

Liittymällä postituslistallemme saat inboxiisi pari kertaa kuussa tiedot tulevista tapahtumistamme. Juuri nyt saat myös alennuksen Ykköspäivä 5.0 -messutapahtuman lipuista liittyessäsi listalle. Muista tsekata alekoodi liittymisviestissä jonka saat! :)