Liity jäseneksi

LIITY JÄSENEKSI

Ykköstyypit ry:n jäsenenä (19€/vuosi) tuet sekä meidän toimintaa ykköstyypin diabeetikoiden vertaistuen parissa, että itse Diabetesliiton toimintaa.

Järjestämme vuosittain keskimäärin 50-60 tapaamista ykköstyypin diabeetikoille ympäri Suomen (ja etänä), saaden liikkeelle satoja ykköstyypin diabeetikoita.

Näiden tapaamisten myötä on syntynyt satoja kohtaamisia ja kontakteja, runsain mitoin uusia ystävyyksiä ja mikä tärkeintä, vertaistukiverkostoa niillekin jotka ovat kokeneet olleensa yksin ykköstyypin diabeteksen kanssa.

Tuellasi jatkamme ahkerasti samaa työtä myös vuonna 2022 ❤️.

Täyttämällä liittymislomakkeen lähettää Diabetesliitto jäsenlaskun postitse kotiosoitteeseesi (et siis tarvitse tässä kohtaa pankkitunnuksia).

HUOM! Uusille jäsenille kaupan päälle myös PopSocket Swappable -pidike (arvo 9,90€).
PopSocket lähetetään kirjeitse osoitteeseen jonka täytät liittymislomakkeeseen. PopSocketeja rajattu erä, ja lähetykset tehdään keskitetysti kerran kuukaudessa. Etu koskee 31.10.2021 ja sen jälkeen liittyneitä kunnes tuotteet loppuvat.

  Lisätiedot ja tiedot jäseneduista täältä.
   

  Muodossa pp.kk.vvvv, eli esimerkiksi: 24.12.1980

  Daisy-tallenne, ei lisämaksua

  Jos jäsenyytesi maksaa muu henkilö, laita tähän ruksi ja lisää maksajan yhteystiedot ja postitusosoite lisätietokenttään

  liittyä Ykköstyypit ry:n jäseneksiliittyä Ykköstyypit ry:n jäseneksi JA pysyä myös nykyisen yhdistyksen jäsenenä (jolloin maksan jäsenmaksua kahdelle yhdistykselle)siirtää jäsenyyteni nykyisestä yhdistyksestä Ykköstyypit ry:n jäsenyydeksi


  Kyllä

  *:lla merkityt ovat pakollisia kenttiä.

  Lahjoitus

  Voit tukea yhdistyksemme toimintaa myös lahjoituksella.

  Määrittele haluamasi tarkempi kohde kirjoittamalla se tilauksen lisätietokenttään. Vaihtoehdot ovat:

  – Markkinointi (oleellisin)
  – Tulevat isommat tapahtumat

  Kirjoita haluamasi summa allaolevaan kenttään ja paina Lahjoita.

  Donation

  Lahjoita