Liity jäseneksi

HUOM! Uusille jäsenille kaupan päälle myös kankainen Diabetes-rannekkeemme (arvo 7,90€).
Ranneke lähetetään kirjeitse osoitteeseen jonka täytät liittymislomakkeeseen. Rannekkeita rajattu erä (noin 100 kpl), ja lähetykset tehdään keskitetysti kerran kuukaudessa. Etu koskee 18.4.2020 ja sen jälkeen liittyneitä kunnes rannekkeet loppuvat.

* Lahjoitamme vuoden 2020 alusta lähtien jäsenmaksutuloista (Diabetesliiton provision jälkeen) noin 20% JDRF UK:lle.

Lisätiedot ja tiedot jäseneduista täältä.

Muodossa pp.kk.vvvv, eli esimerkiksi: 24.12.1980

Daisy-tallenne, ei lisämaksua

Jos jäsenyytesi maksaa muu henkilö, laita tähän ruksi ja lisää maksajan yhteystiedot ja postitusosoite lisätietokenttään

Kyllä

*:lla merkityt ovat pakollisia kenttiä.