Jäseneksemme voit liittyä 19€/vuosi.

Ykköstyypit ry:n jäsenenä tuet sekä meidän toimintaa ykköstyypin diabeetikoiden vertaistuen parissa, että itse Diabetesliiton toimintaa.

Vuonna 2020 järjestimme noin 60 tapaamista ympäri Suomen niin livenä kuin erityisesti etänäkin (koronan jälkeen), saaden liikkeelle satoja ykköstyyoin diabeetikoita. Tuellasi jatkamme ahkerasti samaa työtä myös vuonna 2021 ja 2022 ❤️.

Täyttämällä liittymislomakkeen lähettää Diabetesliitto jäsenlaskun postitse kotiosoitteeseesi (et siis tarvitse tässä kohtaa pankkitunnuksia).

HUOM! Uusille jäsenille kaupan päälle myös PopSocket Swappable -pidike (arvo 14,90€).
PopSocket lähetetään kirjeitse osoitteeseen jonka täytät liittymislomakkeeseen. PopSocketeja rajattu erä, ja lähetykset tehdään keskitetysti kerran kuukaudessa. Etu koskee 31.10.2021 ja sen jälkeen liittyneitä kunnes tuotteet loppuvat.

Lisätiedot ja tiedot jäseneduista täältä.

Muodossa pp.kk.vvvv, eli esimerkiksi: 24.12.1980

Daisy-tallenne, ei lisämaksua

Jos jäsenyytesi maksaa muu henkilö, laita tähän ruksi ja lisää maksajan yhteystiedot ja postitusosoite lisätietokenttään

Kyllä

*:lla merkityt ovat pakollisia kenttiä.

Lahjoitus

Voit tukea yhdistyksemme toimintaa myös lahjoituksella.

Määrittele haluamasi tarkempi kohde kirjoittamalla se tilauksen lisätietokenttään. Vaihtoehdot ovat:

– Markkinointi (oleellisin)
    – Tulevat isommat tapahtumat

Kirjoita haluamasi summa allaolevaan kenttään ja paina Lahjoita.

Donation

Lahjoita