Liity jäseneksi

Ykköstyypit ry:n jäsenenä (19€/vuosi) tuet sekä meidän toimintaa ykköstyypin diabeetikoiden vertaistuen parissa, että itse Diabetesliiton toimintaa.

Järjestämme vuosittain 50-100 tapaamista ykköstyypin diabeetikoille ympäri Suomen (ja etänä), saaden liikkeelle satoja ykköstyyppejä. Tapaamisten myötä on syntynyt lukemattomia kohtaamisia ja kontakteja, runsain mitoin uusia ystävyyksiä ja mikä tärkeintä, vertaistukiverkostoa niillekin jotka ovat kokeneet olleensa yksin ykköstyypin diabeteksen kanssa.

Tuellasi jatkamme ahkerasti samaa työtä jatkossakin ❤️.

Täyttämällä liittymislomakkeen lähettää Diabetesliitto jäsenlaskun postitse kotiosoitteeseesi (et siis tarvitse tässä kohtaa pankkitunnuksia).

  Lisätiedot ja tiedot jäseneduista täältä.
   

  Muodossa pp.kk.vvvv, eli esimerkiksi: 24.12.1980

  Diabeteslehti* (tilaa jäsenhinnalla liittymisvuoden jälkeen)

  Daisy-tallenne, ei lisämaksua

  Jos jäsenyytesi maksaa muu henkilö, laita tähän ruksi ja lisää maksajan yhteystiedot ja postitusosoite lisätietokenttään

  liittyä Ykköstyypit ry:n jäseneksiliittyä Ykköstyypit ry:n jäseneksi JA pysyä myös nykyisen yhdistyksen jäsenenä (jolloin maksan jäsenmaksua kahdelle yhdistykselle)siirtää jäsenyyteni nykyisestä yhdistyksestä Ykköstyypit ry:n jäsenyydeksi


  Kyllä

  *:lla merkityt ovat pakollisia kenttiä.