Liity jäseneksi

Liittymällä Ykköstyypit ry:n jäseneksi (vuosihinta 19€) tuet sekä vertaistukitoimintaamme että Diabetesliiton toimintaa. Olet jäsenenä oikeutettu myös Diabetesliiton kattaviin jäsenetuihin mm. silmälasiliikkeitä, kuntosaleja ja laboratoriopalveluita koskien.

Järjestämme vuosittain 50-100 tapaamista ykköstyypin diabeetikoille ympäri Suomen (ja etänä), saaden liikkeelle satoja ykköstyyppejä. Kohtaamisia, uusia ystävyyksiä ja tottakai vertaistukiverkostoa – niillekin jotka ovat kokeneet olleensa yksin ykköstyypin diabeteksen kanssa. Tuellasi jatkamme ahkerasti samaa työtä jatkossakin ❤️.

Täyttämällä liittymislomakkeen tulee jäsenlasku kirjeitse. Et siis tarvitse tässä kohtaa pankkitunnuksia.

  Lisätiedot ja tiedot jäseneduista täältä.
   

  Muodossa pp.kk.vvvv, eli esimerkiksi: 24.12.1980

  Diabeteslehti* (tilaa jäsenhinnalla 18€/vuosi)

  Daisy-tallenne, ei lisämaksua

  Jos jäsenyytesi maksaa muu henkilö, laita tähän ruksi ja lisää maksajan yhteystiedot ja postitusosoite lisätietokenttään

  liittyä Ykköstyypit ry:n jäseneksiliittyä Ykköstyypit ry:n jäseneksi JA pysyä myös nykyisen yhdistyksen jäsenenä (jolloin maksan jäsenmaksua kahdelle yhdistykselle)siirtää jäsenyyteni nykyisestä yhdistyksestä Ykköstyypit ry:n jäsenyydeksi


  Kyllä

  *:lla merkityt ovat pakollisia kenttiä.

  Postituslistalle! :)

  Liittymällä postituslistallemme saat inboxiisi pari kertaa kuussa tiedot tulevista tapahtumistamme. Juuri nyt saat myös alennuksen Ykköspäivä 5.0 -messutapahtuman lipuista liittyessäsi listalle. Muista tsekata alekoodi liittymisviestissä jonka saat! :)