Ladataan Tapahtumat

« Takaisin tapahtumiin

Tallinna: Jouluristeily 2024

pe 13.12. klo 08:00Helsinki, TallinnaILMOITTAUDU OSTAMALLA LIPPU175€ kahden hengen huoneessa245€ yhden hengen huoneessaPaikoista mennyt: 5 / 11

pe 13.12. klo 08:00 su 15.12. klo 14:30


Joulukuussa on jälleen mahdollisuus hypätä risteilylle ykkösseurassa 🤗. Hinta 175€/hlö (2hh) tai 245€/hlö (1hh), sisältäen 3 aamiaista, hotelliyöt sekä paluumatkan loungen kabinetissa tarjoiluineen. Lisätiedot tuolla alempana PS: Maksutavoista löytyy nyt uutena myös OP Lasku!

Risteily Helsingin Länsisatamasta (T2) lähtee perjantaina 13.12.2024 ja palaa Helsinkiin sunnuntaina 15.12.2024. Tallinnassa yövymme 2 yötä Hotelli Metropolissa. Hinta 175€/hlö (2hh) tai 245€/hlö (1hh).

Matkan perimmäisenä tarkoituksena on pieni irtiotto arjesta, tottakai ykkösseurassa jossa höpinää, ymmärrystä ja hupia riittää yleensä hienosti 🤗. Kukaan ei kuitenkaan pakota sinua puhumaan koko viikonloppua pelkästä diabeteksesta 😂, varsinaista asiasisältöä on tuttuun tapaan varattu vain parin-kolmen tunnin verran (tarkentuu lähempänä).

Tallinnaan, sen joulutoreihin ja muuhun tarjontaan voimme tutustua joko koko porukalla tai pienempiin porukoihin milloin missäkin vaiheessa jakautuen, mielenkiinnon kohteista riippuen. Näistä voimme höpötellä ennakkoon jo matkaan lähtijöille ja siitä kiinnostuneille pian avautuvalla WhatsApp-kanavalla.

Osviittaa tarjonnasta löytyy runsain mitoin Visit Tallinn -sivuilla.

Lähteäksesi matkaan sinun tulee olla täysi-ikäinen ykköstyypin diabeetikko (tai LADA tai kombileikattu tai…). EI tarvitse siis olla jäsenemme, mutta kannustamme tottakai tukemaan toimintaamme liittymällä täältä.

Matkan hintaan sisältyy:

Matkaohjelma

Perjantai 13.12.


Lauantai 14.12.


Sunnuntai 15.12.


Pakolliset pikkupräntit

PASSI mukaan! 🙂

Osallistumalla sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiin.

Täysi-ikäisenä otathan itsellesi oman matka- ja/tai matkatavaravakuutuksen mikäli sellaisen tarvitset. Lipun hintaan ei siis sisälly vakuutusta.

Alkoholipolitiikkaa reissulle ei ole, jokainen siis tekee sen suhteen kuinka haluaa. Huomaathan kuitenkin että olet itse vastuussa kaikesta tekemisestäsi. Matkalle on tulossa myös sober people, sellaistakin voi tietenkin harkita :).