Mitä ja kenelle?

Ykköstyypit ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ykköstyypin diabeetikoiden elämänlaatua vertaistukitarjontaa rikastuttamalla.

Järjestämme dinnereitä, kahvitteluita, illanviettoja, piknikejä, risteilyjä, mökkiviikonloppuja sekä kansainvälisiä tapaamisia (otsikkokuvassa Lontoon tapaaminen 2018). Myös vuotuiset D1 -minimessut kuuluvat valikoimaamme, ja joulun aikaan mahdollisuus on pikkujoulujen ohella myös mm. kauneimpiin joululauluihin porukalla.

Kaikki toiminta on varsin vapaamuotoista, rentoa ja avointa :). Vaatimuksia osallistumiseen ei ole muuta kuin että olet ykköstyypin diabeetikko ja mieluusti täysi-ikäinen. Sinun ei ole siis pakko olla jäsenenä missään, vaikkakin arvostamme tottakai jokaikistä jäsenyyttä (liittyminen Diabetesliiton sivuilta).

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 🙂

Löydät tiedot kaikista tapahtumistamme tapahtumakalenteristamme. Tiedotamme näistä myös ahkerasti Facebook-sivumme tiedotusryhmässä. Huomaathan, että kalenteri elää kaiken aikaa, joten kotikaupungissasi saattaakin olla dinner hyvinkin pian ;).

PS: Ei, emme kalastele kaikkia osallistujia mukaan hallitukseemme, voit siis osallistua huoletta. Kerro toki jos haluat myös mukaan järjestäjäksi.

PS 2: Alla muutamia kuvia tapaamisistamme 🙂

Dinner Tikkurilassa

Kevätristeily 2018

Dinner Oulussa

Hohtokeilaus Espoossa

Kevätristeily 2018

Dinner Jyväskylässä

Dinner Turussa

Mökkiviikonloppu Rukalla

Mökkiviikonloppu Himoksella

Himoksen mökkiviikonlopulta

Lontoon tapaamisesta paluulentoa odottelemassa