Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Salo: Pieni D-päivä

MitäSalo: Pieni D-päivä
MissäSYTYn tilat, Helsingintie 6, 24100 Salo
Milloinla 17.2. klo 13:00
ILMOITTAUDU FACEMESE0449880357

la 17.2. klo 13:00 21:00

Ykköstyypit ry järjestää yhteistyössä Salon Diabetes ry:n kanssa Pienen D-päivän Salossa lauantaina 17.2.2024.

Tapahtumapaikkana toimii SYTYn tilat osoitteessa Helsingintie 6, 24100 Salo. Aikataulu koostuu kahdesta sessiosta.


Klo 13-17 Jalkojen lämpökuvaukset

Mietityttääkö jalkojesi kunto? Olemme alkaneet toteuttamaan 01/2024 lähtien osana toimintamme tukemista Thermidaksen lämpökuvantamisia. Thermidaksen kuvantamistekniikkaa käytetään mm. maamme kaikissa yliopistollisissa sairaaloissa.

Lämpökuvantamisella havaitut lämpötilan muutokset tukevat tulehdustilojen ja haavaumariskin aikaista havaitsemista. Lue tarkemmin Thermidaksen sivuilta.

Lämpötilakuvaukset tässä sessiossa on tarkoitettu sekä ykköstyypin että kakkostyypin diabeetikoille.

Lämpötilakuvausten varaaminen tapahtuu ennakkoon, aikaa kannattaa varata noin 40-45 minuuttia, ja kuvauksen hinta on 75€ / hlö (sis alv).

Klo 17-18 Tauko

Tauko sessioiden välillä.

Klo 18-21 Ykkösilta

Ykköstyypin diabeetikoiden vapaamuotoinen ilta alkaa klo 18, voit toki tulla paikalle jo hieman aiemmin 🤗.

Muista ilmoittautua ykkösiltaan Facebookissa TAI +358449880357 / Ilkka (SMS, WhatsApp) TAI Mesessä.

Ota mukaan itsesi, inskat ja avoin mieli, ja saatat tapaamisen jälkeen olla kokemusta rikkaampi! Meidän miiteissä myös ystävystytään melkolailla matalalla kynnyksellä, eli varaudu myös siihen että osallistuminen voi vaikuttaa myös sosiaaliseen elämääsi positiivisesti.

Yhdistyksen puolesta tarjolla pientä snacksia ja limut jne, mutta paikan päälle voit myös tilata omakustanteisesti ruokaa paikallisista ravintoloista esim Woltin kautta.

Toimintamme on kaikille täysi-ikäisille ykkösille avointa, joten ikäjakauma miiteissä liikkuu kaikkialla – aina 18-vuotiaista eläkeikään. Rohkeasti mukaan! 🙂 PS: Voit osallistua vaikket olisi jäsenemme. Jos kuitenkin haluat tukea toimintaa, liity jäseneksi https://ykkostyypit.fi/yhdistys/liity

SYTY ry

Helsingintie 6
Salo, 24100 Finland

Toimintamme on kaikille täysi-ikäisille ykkösille avointa, joten ikäjakauma miiteissä liikkuu kaikkialla – aina 18-vuotiaista eläkeikään. Rohkeasti mukaan! 🙂 PS: Voit osallistua vaikket olisi jäsenemme. Jos kuitenkin haluat tukea toimintaa, liity jäseneksi https://ykkostyypit.fi/yhdistys/liity