Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tampere: Toukokuun keskusteluilta

MitäTampere: Toukokuun keskusteluilta
MissäSokoksen 4. krs kahvila (kabinetti)
Millointi 7.5. klo 18:00
IlmoittauduFACEMESESMS

ti 7.5. klo 18:00 20:30

Ykkösten keskusteluilta Tampereella ti 7.5.2024 klo 18.00!

Kaikille ykköstyypin diabeetikoille avoin tapaaminen tulossa siis jälleen! 🙂

🚨Hälärm tänään keskusteluiltaan tulevat! Paikka vaihtuu 🚨

Uusi sijainti
Sokos Tavaratalo 4. krs kahvila
Hämeenkatu 21
Tampere

Sieltä meille varattu kabinetti nimellä Ykköstyypit ry / Ilkka Koski. Teretulemast! 🤗

Tällä kertaa ilta alkaa ykköstyyppiläisen psykoterapeutin Kirsi Brandt-Hirvisen puheenvuorolla: Pieniä huomioita, suuria vaikutuksia – voisinko arvostaa omaa tekemistäni? Alustus keskustelulle jaksamisen tukemiseksi.

Ota mukaan itsesi, inskat ja avoin mieli, ja saatat tapaamisen jälkeen olla kokemusta rikkaampi! Meidän miiteissä myös ystävystytään melkolailla matalalla kynnyksellä, eli varaudu myös siihen että osallistuminen voi vaikuttaa myös sosiaaliseen elämääsi positiivisesti. Toimintamme on kaikille täysi-ikäisille ykkösille avointa, joten ikäjakauma miiteissä liikkuu kaikkialla – aina 18-vuotiaista eläkeikään. Rohkeasti mukaan! 🙂 PS: Voit osallistua vaikket olisi jäsenemme. Jos kuitenkin haluat tukea toimintaa, liity jäseneksi https://ykkostyypit.fi/yhdistys/liity

Ilmoittautumistavat

Tulevia tapahtumia

Postituslistalle! :)

Liittymällä postituslistallemme saat inboxiisi pari kertaa kuussa tiedot tulevista tapahtumistamme. Juuri nyt saat myös alennuksen Ykköspäivä 5.0 -messutapahtuman lipuista liittyessäsi listalle. Muista tsekata alekoodi liittymisviestissä jonka saat! :)