Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Logo

la 25.5. klo 12:00 18:00

Ykköstyypin diabeetikoille suunnattu Ykköspäivä 5.0 järjestetään lauantaina 25.5.2024 klo 12-18. Illanistujaiset klo 18-22 😊.

Tapahtumapaikkana toimii Hotel Haaga Central Park (Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki), ja tiedossa on jälleen luentoja, pumppu- ja sensorivalmistajia, diabeteshärpäkkeitä, yhdistyksiä sekä workshopeja. Osallistujille luvassa myös pienenpientä hypoevästä matkaan mukaan jo ovella 🤭.

Tapahtuman jälkeen on otollinen paikka tutustua muihin ykkösiin avoimessa iltatapaamisessa (K18) klo 18-22 samaisen hotellin ravintolassa, josta meille on varattu omat tilat. Vertaistukea, tutustumista, kokemusten jakoa, kaikkea sitä mitä muissakin tapahtumissamme on jo vuosia toteutettu 😌

Liput myynnissä nyt!

Lippuja voi hankkia yksittäin tai kolmen/viiden kappaleen erissä alennettuun hintaan. Ovella riittää että näytät kuittia jonka saat sähköpostiisi lipun hankinnan jälkeen.

Mukana muun muassa… (päivitetty 11.4.2024)

Abbott (Libre)
Helpot-Tuote (D-tarvikkeet kankaisina)

Helpot-tuote (FacebookInstagram) on pyhtääläinen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteita käsityönä. Tuotevalikoimassa mukana diabeetikoille insuliinikynäkotelot, insuliinipumppuvyöt ja libreskannerille kotelo. helpot-tuote.fi

Hypokoira ry
NordicInfu Care (Omnipod, Dexcom)
Rubin Medical (Tandem t:slim X2, Dexcom)

Rubin Medical (Facebook, Instagram) tarjoaa ratkaisuja diabeteksen hoitoon ja parempaan elämään diabeteksen kanssa. Haluamme tehdä arjesta helpompaa ja turvallisempaa niille, joilla on tyypin 1 diabetes. Tarjoamme yhdessä Tandem t:slim X2 -insuliinipumpun kanssa Dexcom CGM-järjestelmän, joka on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä ratkaisuista jatkuvaan glukoosiseurantaan. Lue lisää kotisivuiltamme: rubinmedical.fi.

Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry

Suomen Jalkojenhoita- ja Jalkaterapeuttiliitto ry (SJJL) on valtakunnallinen ammattiliitto, joka edustaa jalkojenhoitajia ja jalkaterapeutteja Suomessa. Sen päämääränä on edistää jäsentensä ammatillista osaamista, valvoa heidän etujaan sekä kehittää jalkojen terveydenhuoltoa. Liitto tarjoaa jäsenilleen koulutusta, tukea ja neuvontaa ammatillisissa kysymyksissä. SJJL (Facebook, Instagram) myös edistää tutkimusta jalkojen terveyden alalla ja pyrkii lisäämään tietoisuutta jalkojen terveyden merkityksestä yleisen hyvinvoinnin kannalta.

Ykköstyypit ry

Ykköstyypit ry (Facebook, Instagram) on Diabetesliiton alainen valtakunnallinen yhdistys, joka järjestää vertaistukitoimintaa ykköstyypin diabeetikoille ympäri Suomen. Pyöritämme 24/7 myös laajaa valikoimaa ykkösten keskusteluryhmiä useilla eri alustoilla.

Ypsomed (YpsoPump, CamAPS, Dexcom)

Ypsomed Oy on sveitsiläinen yritys, joka valmistaa ja maahantuo diabeteksen hoitovälineitä: insuliinipumppuja, insuliinikynäneuloja ja verensokerimittareita. mylife LOOP & Freestyle Libre3 yhteensopivuus tulossa pian!

Paikalle saapuminen ja pysäköinti

Paikalle pääsee niin autolla, paikallisbusseilla, lähijunalla kuin pikaratikallakin. Katso reittiohjeet Hotel Haagan sivuilta.

Pysäköiminen hotellin lähikaduilla on viikonloppuisin ilmaista. Lisäksi hotellilta löytyy myös maksullisia pysäköintialueita. Molemmista tarkemmat tiedot Hotel Haagan sivuilta.

Tapahtumaa tukemassa myös Diabetestutkimussäätiö

Diabetestutkimussäätiö on ainoa täysin suomalainen vain suomalaista diabetestutkimusta tukeva säätiö. Säätiön ovat perustaneet Diabetesliitto ja diabetesyhdistykset.

Tarkoituksemme mukaisen toiminnan – apurahojen myöntämisen diabetestutkijoille – mahdollistavat tukijamme, joilta saamamme lahjoitukset ovat apurahojemme perusta.

Tänäkin vuonna tuemme diabetestutkimusta 550 000 eurolla. Ensimmäisen apurahamme suomalaiselle diabetestutkijalle myönsimme jo vuonna 1978.

Katso verkkosivuiltamme, miten voit omalla panoksellasi vaikuttaa suomalaisen diabetestutkimuksen etenemiseen. Tutustu myös apurahamme saaneisiin tutkijoihin ja heidän tutkimusaiheisiinsa: lue tutkijahaastatteluja ja selaa apurahamyöntöjämme yli 20 vuoden ajalta. Ja kun haluat tietää, mitä tutkimuksessa tapahtuu juuri nyt, seuraa meitä Facebookissa!