Vuoden 2017 alussa perustetun Ykköstyypit ry:n ydintoiminta perustuu tapahtumien järjestämiseen, ja sitä kautta ykköstyypin diabetesta sairastavien ihmisten vertaistuen mahdollistamiseen livenä.

Kaikki tulevat tapahtumamme löytyvät Facebook-sivujemme tapahtumista, joista yhteenveto myös ohessa. Tapahtumiin voivat osallistua kaikki ykköstyypin diabeetikot — Ykköstyypit ry:n jäsenyyttä tai erityistä kutsua ei siis vaadita osallistumiseen.

Ilmoittautuminen tapahtumiin tulee kuitenkin hoitaa kunkin tapahtuman Facebook-sivujen (tai niiltä löytyvän ohjeistuksen) kautta, jotta kuhunkin tapahtumaan saadaan oikea pääluku esimerkiksi ravintoloille ilmoitettavaksi.

Kuukauden välein toistuviin vakiotapahtumiin kuuluvat Helsingin dinnerit, kun taas mökkiviikonloppuja toteutetaan vuosittain 1-2 kertaa. Dinnereitä järjestetään myös muualla Suomessa tasaisin välein.

Kullekin vuodelle kehitetään myös vakiovuoroista poikkeavaa toimintaa, kuten ulkomaanmatkoja, festaritapaamisia, risteilyjä, pumppu/sensoripäiviä tai ekskursioita.

Otamme luonnollisesti vastaan myös ehdotuksia ja ideoita uusista tapahtumamuodoista, ja teemme mieluusti yhteistyötä muiden yhdistysten ja tahojen kanssa.


Muuallakin tapahtuu

Ykköstyypit ry suosittelee tutustumaan myös Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys ry:n kevään luentovalikoimaan.

Tarjolla on aihepiirejä kuten suun terveys, erilaiset ruokavaliot ja niiden vaikutukset, hypoglykemian hoito, sekä diabeetikon hyvä seksi. Tarkempi listaus luennoista yhdistyksen sivuilla, http://www.psdiabetes.fi/luennot-kevaalla-2017/


Kuvia tapahtumista