Jäsenyys ja edut

Ykköstyypit ry:n jäsenmaksu on 19 € / kalenterivuosi, ja liittyminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta.

Jäseneksi liittymällä tuet sekä Ykköstyypit ry:n toimintaa että Diabetesliiton toimintaa ja sinusta tulee samalla Diabetesliiton jäsen.

Jos olet jo liittynyt johonkin Diabetesliiton jäsenyhdistyksistä ja haluat vaihtaa jäsenyytesi meille, onnistuu jäsenyhdistyksen vaihtaminen samalla liittymislomakkeella. Voit myös olla kahden yhdistyksen jäsen samanaikaisesti.

Jäsenyyden myötä käytettävissäsi ovat tällä sivulla listatut edut.

Huomaa uutena hyvinvointipuolen toimijoiden kanssa sovitut edut — hierontaa, personal trainereita ja jalkahoitopalveluita :). Listaa täydennetään sitä mukaa kun saamme sopimuksia solmittua.

Edun saadaksesi muista näyttää Diabetesliitolta saamaasi jäsenkorttia (liitto toimittaa ensimmäisen laskun yhteydessä), jossa jäsenyhdistyksenä lukee Ykköstyypit ry.