Shooting Ones: Kuvattavaksi Suomenlinnaan

Shooting Ones

Huhtikuun lopussa juuri Sinulla, täysi-ikäinen ykköstyypin diabeetikko, on mahdollisuus tulla kuvattavaksi ulkoilmasessioon Helsingin Suomenlinnaan.

Tarkoituksena on kuvata ykköstyypin diabeetikkoja asetelmassa, jossa hoitovälineet/hypoeväät/muut D-liitännäiset ovat jollakin tapaa mukana — joko vain pilkahtaen tai selkeämminkin.

Jokaisesta kuvattavasta on mahdollisuus ottaa lisäksi myös yleisempiä kuvia joissa D:n ei sinänsä tarvitse näkyä ihmeemmin.

Kuvattavia otetaan projektiin max 20 henkeä, ja jokainen kuvattava saa originaalit käsiteltyinä sähköisessä muodossa. Lisäksi jokainen kuvattava saa valitsemastaan kuvasta yhden (1) kappaleen 20×25/30 cm fyysisen valokuvan veloituksetta.

Lisämaksusta valitut kuvat on saatavissa myös kehystettynä (19,90€/kpl) valkoisiin tai mustiin kehyksiin. Jos haluat vielä isompia printtejä, kerro lisätiedoissa minkä kokoista kaipailet. Myös useamman eri kuvan printti tai kehystetty versio ovat toteutettavissa lisämaksusta.

Päivämäärät jolloin kaikki tapahtuu ovat sunnuntai 30.4. sekä tiistai 2.5, säävarauksin. Tarvittaessa voimme siirtyä myös sisätiloihin kuvaamaan. Kuvaajana toimiva Ilkka Koski on noina päivinä jo klo 12 eteenpäin aina iltaan saakka Suomenlinnassa jokatapauksessa, ja kunkin kuvattavan kuvausaikaa sovitaan tarkemmin erikseen.

Osaa kuvista saatetaan käyttää myös Ykköstyypit ry:n markkinoinnissa/somessa.

Jos haluat mukaan, laita meille viesti tästä (Messenger). Sisällytä viestiin nimesi, puhnro, kumpi päivämäärä parempi, sekä mahdolliset lisäkysymykset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

0 vastausta artikkeliin “Shooting Ones: Kuvattavaksi Suomenlinnaan”