Ykköstyypit ry v2.0

Iloinen tervehdys puheenjohtajaltanne! Ykköstyypit ry:n kehitys on jatkunut vuoden 2017 alusta lähtien tiiviinä, ja nyt on aika päivittää tilannetta missä mennään.

Kuluneiden runsaan kahden vuoden aikana olemme saaneet runsaasti odotettua suuremman määrän ihmisiä liikkeelle, siitä suuri kiitos sekä hallitukselle, vapaaehtoisille, yhteistyökumppaneille että tottakai itse osallistujille :).

Tapahtumien määrän lähestyessä tänä vuonna jo kolmattasataa (toiminnan alusta lähtien), olemme tekemässä pieniä muutoksia tapahtumia koskien.

Siinä missä suuremmissa kaupungeissa tapahtumat miltei poikkeuksetta keräävät oikein mukavasti porukkaa, osan pienemmistä kaupungeista kohdalla tilanne on edennyt siihen, että ihmisiä tulee ensimmäiseen ja toiseen tapaamiseen, mutta tuosta eteenpäin uusia ei tule ja lopulta alkuperäiset 2-4 henkeä kahvittelevat keskenään.

Siinähän ei sinänsä mitään pahaa ole :D, ja asiaan vaikuttavat tottakai myös ykkösten silkka määrä per pienempi alue, mutta jotta toiminta pysyy järkevänä ja mielenkiintoisena, teemme seuraavia muutoksia.

1. Tapahtumat ja tapaamiset keskitetään isommille paikkakunnille
2. Lisäksi tapahtumia keskitetään pienemmillekin paikkakunnille joissa kysyntää selkeästi on (toistaiseksi on menty tarjonta edellä)
3. Kulminaatiopisteinä pidetään vuotuisia 1-4 kertaa vuodessa tapahtuvia suurempia tapahtumia, kuten mökkiviikonloppuja, risteilyjä, minimessuja / luentopäiviä yms.

Näin saamme sekä virtaviivaistettua hallituksen työpanoksen ja vapaaehtoisten panokset, että päädytään vähempiin sellaisiin tapaamisiin joiden kohdalla huolestuneita kysymyksiä kuuluu, kuten ”Onko meitä oikeasti tulossa vain 3” jne. (Kyllä, useat hyvistä tapaamisistakin ovat olleet 3 hengen settejä, vaikka niitä 20-40 hengenkin tapaamisia on ollut).

Laitamme aiheesta lähipäivinä yhteydenottoa nykyisille vapaaehtoisvoimille ympäri maan, jotka saavat olla päättävässä asemassa tapahtumien jatkon osalta kaupungissaan.

Samalla pyydämme myös teitä kaikkia, jotka haluatte tapahtumia alueellenne, olemaan rohkeasti yhteyksissä meihin sähköpostitse info@ykkostyypit.fi, niin kehitetään sitä toimintaa sinne missä sille on kysyntää :).

Muistutamme myös, että tapaamisten järjestäminen ei todellakaan ole mikään kilpailu esimerkiksi alueiden tai henkilöiden välillä. Vilpitön ja tärkein päämäärä on saattaa ykköset yhteen, ja antaa virran viedä siitä eteenpäin. Olemme kaikki tärkeitä. Teemme mieluusti myös yhteistyötä paikallisyhdistysten kanssa kuten tähänkin mennessä.

Iloista ykkösvuoden jatkoa 2019! 🙂

0 vastausta artikkeliin “Ykköstyypit ry v2.0”

Postituslistalle! :)

Liittymällä postituslistallemme saat inboxiisi pari kertaa kuussa tiedot tulevista tapahtumistamme. Juuri nyt saat myös alennuksen Ykköspäivä 5.0 -messutapahtuman lipuista liittyessäsi listalle. Muista tsekata alekoodi liittymisviestissä jonka saat! :)