Vuosi 2018 paketissa

Ykköstyypit ry:n vuosi 2018 on nyt paketissa. Tapahtumia ja tapaamisia ehdittiin järjestää noin 70 kappaletta yli 30 kaupungissa, ja yhteensä liikkeelle saatiin lopulta satoja ykköstyypin diabeetikoita.

Dinner Tikkurilassa
Kevätristeily 2018

Suomessa tapahtumia oli aina Turusta Leville saakka, ja kotimaan lisäksi käytiin tapaamassa paikallisia ykköstyypin diabeetikoita myös Lontoossa ja Tukholmassa.

Lontoon tapaaminen
Lontoon tapaamisesta paluulentoa odottelemassa

Haluamme tässä vaiheessa kiittää lämpimästi kaikkia dinner-emäntiä/isäntiä, muita vapaaehtoisia, yhteistyökumppaneita ja yhteistyötä kanssamme tehneitä yhdistyksiä, jäsenetuja tarjoavia yrityksiä sekä tottakai aivan kaikkia osallistujia. Vuosi oli ilahduttavan onnistunut, eikä se tietenkään olisi onnistunut ilman teitä.

Vuodelle 2019 meillä on jos jonkinmoista jälleen suunnitteilla, ja näistä tapahtumista ja tapaamisista tiedotamme sekä kotisivuillamme, Facebookissa että postituslistallamme, johon voit liittyä tästä (kyllä, voit myös poistua listalta helposti myöhemmin).

Hohtokeilaus Espoossa

Jäseneksemme ja samalla Diabetesliiton jäseneksi voit liittyä täältä. Tapahtumiin voit tottakai osallistua vaikket olisi jäsen, mutta jäsenenä tuet sekä meidän että Diabetesliiton tärkeää toimintaa.

Dinner Oulussa

PS: Kuluvana vuonna siirrytään useista syistä johtuen myös käytäntöön, jossa ilmoittautumiset tapahtuvat sivujemme kautta (Facebookin sijaan). Ilmoittautumisesta tulee automaattinen vahvistusviesti sähköpostiisi, ja mahdolliset perumiset voi hoitaa yksinkertaisesti replyämällä ko viestiin.

0 vastausta artikkeliin “Vuosi 2018 paketissa”

Postituslistalle! :)

Liittymällä postituslistallemme saat inboxiisi pari kertaa kuussa tiedot tulevista tapahtumistamme. Juuri nyt saat myös alennuksen Ykköspäivä 5.0 -messutapahtuman lipuista liittyessäsi listalle. Muista tsekata alekoodi liittymisviestissä jonka saat! :)