Missä mennään, Ilkka?

Tilannekatsauksen paikka!

Ykköstyypit ry pyörii ja puksuttaa täydellä teholla. Viime vuoden 106 tapaamisen innoittamana tänäkin vuonna tähdätään yli tuon maagisen rajapyykin 😊.

Runkotoimintaan kuuluvien tapaamisten kuten dinnereiden ja illanviettojen ohella vuosi 2024 tulee sisältämään mukavasti muutakin toimintaa.

Samalla kun kartoitamme aktiviteettien (esim liikunta, megazonet, teatterireissu, jooga jne) lisäämistä, on tietyt valikoidut suunnitelmat jo lyöty lukkoon.

Risteilyjä tulee tälle vuodelle useampi. Tulemme käymään Tallinnassa, Tukholmassa ja toisenkin kerran Tallinnassa. Ahvenanmaa on myös todennäköisesti toteutumassa kesälle. Kesällä kokeillaan myös Saksan matkaa, tästä lisää myöhemmin.

Mökkireissuista puolestaan ainakin kaksi vakiota toteutuu. Toukokuussa käydään jo toistamiseen Ruovedellä jossa Kevätmöksä 13.-19.5.2024. Liput Ruovedelle ovat jo myynnissä ja niistä vajaat puolet onkin jo mennyt.

Vuorovuosin Rukalla ja Levillä toteutettava talven mökkiviikko❄️ tapahtuu puolestaan Levillä viikolla 46 eli 11.-17.11.2024. Kannattaa ottaa jo nyt huomioon lomavarauksissa siis 😊.

Keväällä järjestämme ykkösten omat minimessut Helsingissä lauantaina 25.5.2024. Ohjelma rakentuu paraikaa ja lipunmyynti alkaa pian. Tilaa tulee olemaan noin 300 hengelle. Viime vuonna messut pidettiin Jyväskylässä ja edellisenä Tampereella. Kenties ensi vuonna Oulussa.

Toimintamme tukemiseksi tuomme myös uusia palveluja käytettäviin kauttamme. Ensimmäinen tulokas on lämpökuvantaminen (Thermidas), jolla selvitetään diabeetikon jalkojen mahdollisia lämpötilaeroja.

Osa teistä saattaakin muistaa Charcot-jalkani seikkailuista mainintoja jalkojen lämpötilaeroista ja niiden merkityksestä – samassa aihepiirissä nämä kuvaukset siis. Yhdistämme kuvaussessioita dinnereiden ja muiden tapaamisten kylkeen, joten kuvausmahdollisuuksia on tulossa eri puolille Suomea.

Etätapaamiset jatkuvat Zoomissa ja Discordissa kuukausittain, ja sosiaalisessa mediassa toimivat keskusteluryhmämme palvelevat jatkuvasti niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin. Keskustella voi Facebookissa, WhatsAppissa sekä Discordissa.

Näistä puheenollen, olen myös saanut apuja ihanilta vapaaehtoisilta mm. Instagramin ja Discordin saralla. Jos SINÄ haluat mukaan edistämään toimintaamme, laita mulle rohkeasti viestiä WhatsAppissa +358449880357 😊🙏. Meillä saa olla aktiivi ilman että kukaan pakottaa mukaan hallitukseen.

Alkuvuoden tapaamiset on jo olleet kivoja, kiitos niistä osallistujille 😊. Ajantasaisen listan kaikesta toiminnasta näet aina osoitteessa ykkostyypit.fi. Face ja Insta jne eivät toimi yhtä koostetusti, mutta teemme parhaamme 😎.

Ja vielä viimeiseksi: Jos haluat alennuksia mm. kuntosaleista, silmälaseista ja labrapalveluista, niitä saat liittymällä jäseneksemme 19€/vuosi. Jäsenenämme kun saat käyttöösi Diabetesliiton kumppaneiden jäsenedut 👌.

Kevättä odotellessa,

Ilkka Koski,
pj/toiminnanjohtaja (työkokeilussa)
+358449880357
info@ykkostyypit.fi

0 vastausta artikkeliin “Missä mennään, Ilkka?”