Mökkeilyä, messut ja matkoja

Heissuli hyvä ykköstyypin diabeetikko! Kevään ja kesän aikana ykkösillä on mahdollisuus tutustua toisiinsa perinteisten dinnereiden lisäksi myös mökkeilyn, messujen ja matkojen muodossa. Huomaathan, että mikään näistä EI vaadi jäsenyyttä missään yhdistyksessä/liitossa, ja voit aina osallistua vaikket olisi koskaan vielä ollut tapahtumissa mukana :). Tottakai arvostamme jokaista jäsenyyttä ja ne auttavat meitä monin tavoin.

Toukokuun 13.-19. päivinä suunnataan Ruovedelle (tottakai ykköstyypin diabeetikon ylläpitämään) mökkikylään, josta meille on varattu luonnonläheiset puitteet lätäköineen, saunoineen kaikkineen koko viikoksi. Lippulajeja on kaksi – koko viikko tai to-su. Jälkimmäisellä voit olla myös esimerkiksi vain pe-su. Viime vuonna oltiin ensimmäistä kertaa samassa kohteessa, ja todettiin se sen verran hyväksi että uusi reissu sinne sopii mitä parhaiten! 🙂 Mökkireissulle on vielä jonkin verran tilaa jäljellä, ja yöpyä voit joko yhdessä mökeistä tai halutessasi (omassa) teltassasi.

Seuraavan viikon lauantaina eli 25.5.2024 järjestämme jo viidennet vuotuiset messut ykköstyypin diabeetikoille, tällä kertaa Helsingissä (Hotel Haaga Central Park). Ohjelma tarkentuu tässä huhtikuun edetessä vielä monta kertaa, mutta jo nyt näet osan kattauksesta tapahtumasivulta. Tulossa siis näytteilleasettajia, luentoja ja workshopeja + päätteeksi vielä yhteinen ravintolailta. Lippujen hinta 15€, ja suosittelemme ostoa etukäteen. Myös ovelta saa lippuja, mikäli kapasiteettia riittää vielä silloin. Käy siis tutustumassa: Ykköspäivä 5.0.

Kesäkuun alussa 7.-9.6.2024 toteutamme ties kuinkamonennen risteilyn ykköstyypin diabeetikoille, ensimmäistä kertaa kohteena Ahvenanmaa ja Maarianhamina, jossa yövymme hotellissa kaksi yötä. Tämä Turusta lähtevä reissumme on jo myyty loppuun, MUTTA mikäli varmoja lähtijöitä vielä löytyy, pystymme mahduttamaan mukaan kyllä. Lisätiedot ja liput tapahtumasivulta.

Heinäkuun 3.-8. päiviksi lähdemme hieman pidemmälle matkalle, kun suuntaamme nokkamme omatoimimatkalle Berliiniin Saksaan. Berliinissä tarkoitus on luoda aikaa riittävästi yhteisen ajanvieton lisäksi myös omalle ajanvietolle, toisinsanoen voit ottaa mukaasi vaikkapa kumppanisi, ystäväsi tai perheenjäseniäsi. Tällä hetkellä näyttää myös siltä, että saamme järjestymään tapaamisen myös sikäläisten ykköstyypin diabeetikoiden kanssa — näissä yleensä pärjää englannilla, mutta jos matkaajissa on saksaa puhuvia, se se vasta oliskin! 😀 Tutustu matkaan tästä JA tule höpöttelemään matkasuunnitelmia tälle WhatsApp-kanavalle (liittyminen ryhmään ei millään tavalla sitouta sinua lähtemään matkaan).

Kaikenlaista siis tarjolla nyt kevään ja kesän aikana! Loppukesästä ja loppuvuodesta alustavasti luvassa myös risteilyt Tukholmaan ja Tallinnaan. Viime vuoden Tallinna-reissuilta saatiin niin hyvää palautetta, että pakkohan niitä on jatkaa :).

Pitäkää huoli itsestänne ja toisistanne! Olette kaikki tärkeitä <3.

Kevätterveisin,
Ilkka / Ykköstyypit ry
info@ykkostyypit.fi
+358449880357

0 vastausta artikkeliin “Mökkeilyä, messut ja matkoja”